Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Audi Hungáriárol mik a tapaszt...

Audi Hungáriárol mik a tapasztalatok, az ott dolgozóknak?

Figyelt kérdés
vegyesek a vélemények, valaki szidja, valaki pedig dicséri. olyanok véleményére lennék kiváncsi akik személyes tapasztalataikat tudnák leírni, vagy a közeli ismerős baráti kötükben dolgozik ott valaki. a fizetés milyen..? én konkrétan a gyártó összeszerelő sorra gondoltam.
2016. aug. 15. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szalagmunka. Modern béres rabszolgaság. Aki egy kicsit tartja valamire magát annak nyilván nyomasztó egy ilyen hely, de akinek nincs túl sok önbecsülése az biztos eltengődik ott.
2016. aug. 15. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
"Nincs túl sok önbecsülése"- de okos vagy! Remélem érzed az iróniát! Tehát valaki azért dolgozik kétkezi munkásként, mert alábecsüli magát? Inkább segélyen és kéregetésből éljen? Te ez utóbbit csinálod, ha ez szerinted magasztosabb?
2016. aug. 15. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
A motorgyárt láttam, igazából biorobotok akik ott vannak. Nyilván valamivel jobban megfizetik, becsülik őket mint máshol, de attól még az Audi is ugyan olyan munkahely mint más. Nem kell hasra esni tőle, viszont valamivel európaibb, profibb mint egyéb helyek, esetleg más kisebb multik. Egy próbát megér, de csodákat ne várj ;)
2016. aug. 15. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
és milyen fizetést kapnak, azt nem tudjátok ?
2016. aug. 16. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!