Kezdő gépészmérnök vagyok és nettó 150-et keresek, érdemes lenne elmennem CNC gépkezelőnek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 21:36
1/6 anonim válasza:
hol a fenében dolgozol? nálunk a kezdők 350 bruttóval kezdenek, sőt az egész környéken
3/6 A kérdező kommentje:
Cégnél dolgozó kezdő cnc szakmunkások többet keresnek mint én.
2016. aug. 14. 07:45
4/6 MZ.per.X válasza:
Keress másik állást.
Amúgy CNC-nél is erősen munkahely függő. Lehet kis vállalkozás, ahol minimálbéren vagy és azért is könyörögnöd kell hó végén hogy fizessék már ki, meg lehetsz nagy vállalatnál 200-250 nettóért is.
5/6 anonim válasza:
jaj, ez már megint a kamugyáros kérdező, aki kva keveset keres és el akar menni ugyanannál a munkáltatónál takarítónak, v egyéb "alacsonyabb" munkakörbe, mint amiben épp van
6/6 anonim válasza:
Én laborvezető helyettesként kevesebbet kaptam, mint a laboránsaink, pedig elsőnek érkeztem és utolsóként mentem el. Nekik volt túlóradíj és veszélyességi pótlék, nekem nem, 4-5 ezerrel mindig kevesebbet kaptam, sok volt a stressz és a felelősség is, váltottam és egy másik helyen lettem laboráns.
A fizetésem nettó 600Ft-al kevesebb, de az utazáson nyerek napi 56 percet, nincs túlórázás, nincs hétvégi meló, nyugi van, ledolgozom szép komótosan a 8 órám és megyek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!