Van család barát munkahelyet?
Gyesen lévő anyuka vagyok, szeretnék visszaállni dolgozni. Sok helyre jelentkeztem, de a legtöbb helyen a kérdés Van hova tenni a gyereket ha beteg? Ez normális?
Sajnos én nem tudom minden esetben megoldani a felügyeletet. Más is jár ilyen cipőben?
Én 26 évvel ezelőtt szültem a fiamat. Amikor 3 évesen munkahelyet kerestem ( mert ahonnan eljöttem gyedre az csődbe ment) napi szinten megkaptam ezt a kérdést. Egyszer meguntam, és egy ilyen kérdésre azt mondtam a főnöknek, hogy ha kell írásba adom, hogy ha a kicsi beteg lesz, akkor én nem fogok táppénzre menni, mert a mama fog vigyázni rá. Erre a válasz az volt, hogy
- de a gond az, hogy magácska még olyan fiatal ( 25 éves voltam) bármikor szülhet újra, és így megint kiesik...
Na erre csak annyit mondtam, hogy ez a munkahely annyira azért nem jó, hogy még el is köttessem magam.
SZóval a problémád nem új dolog, már gondot okozott 30 évvel ezelőtt is.
ilyen csak akkor létezik ha a vállalat a tied, és működik nélküled is. Mármint van alkalmazott, aki el tudja vinni.
Amúgy felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!