Mennyit fizessünk a festőnek?
Úgy állt neki hogy nem egyeztetek meg az árban?
Egyébként szerintem pontosabb választ kapsz ha a kérdést magának a festőnek teszed fel.
Először is vegyetek neki egy üveg bort amiért elvállalta a glettelést is, a festők 90%-a nem glettel csak fest, mert megtehetik és a glettelést nem szeretik.
Szerintem 30 000 körül fog kérni.
Szerintem a festővel kellene megbeszélned.
46nm-es 1+1-es lakást 160ért festettek 1 éve, 27 nm-es napelt 150-ért (glettelés egyik helyen sem volt).
Bátyámnak 36 nm-es téglára, tapétázás/glettelés/festésre 460 ezer (!!) Ft ajánlatot adtak csak munkadíjban (tehát az anyagköltség még nincs benne).
Ez alapján 30-60 ezer Ft lenne a reális ezért a munkáért (ha jól meg van csinálva).
3 as te egy segédmunkást fizettél meg annyiér :D
5000 forint per nap? :D
5 ös üveg bor? Há mindenki nem alkesz ám :D
"Szerintem maximum 10.000 ft."
Ja persze...Napi 5 ezerért még egy segédmunkást sem fogsz rávenni hogy sepregessen, úgy hogy te hozod oda, és nem kocsival jön :D
Szerintem legalább 1500-1800 forintos órabérrel kell nézni, 2 napra legalább 25-30 ezer. Plusz ezen felül kalkulálhatja a kiszállási költséget, nem ingyen van a benzin sem az idő amiért kiutazik. Én is 25-35 körül tippelem, aztán kérhet ettől többet is.
Köszönöm a válaszokat!
Végül 30 lett volna, de barátunk, ezért csak 15-öt kért. Végül 20-at adtam neki. Jól megsaccoltátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!