Csütörtökön keményen berugtunk a munkahelyünkön (én meg egy haverom) kb 8 óra után hazaküldtek minket és mondták hogy holnap nem kell jönni. Most telefonáltak hogy reggel hogy kilencre legyek az irodában. Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Én most rugtam be életemben elöször.2016. aug. 7. 20:27
11/17 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel fegyelmivel leszel kirúgva!
13/17 anonim válasza:
Örülj higy lesz lehetőséges elnézést kérni, legalább a becsületed miatt. Én rendkívülivel úgy rúgnálak ki mint a huzat, de be sem kéne jönnöd aláírni, postán megkapnál mindent.
14/17 anonim válasza:
Alapszabály, hogy a munkahelyen csak akkor iszunk, ha a főnök tölt. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Nem rugtak ki.sőt szinte szó sem volt a dologrol csak mondták hogy tünés dolgozni.munka közben jött oda hozzám a főnök ő azt mondta hogy az évvégi bulin legyek majd nagylegény..:D
2016. aug. 8. 17:15
16/17 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Még akkor sem, mert van olyan főnök, aki megsz@pat s hozza a szondát :D.
Kedves Kérdező!
Én kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy megúsztad a kirúgást, úgy látszik jó munkaerő vagy s nem szívesen válnának meg tőled. De vedd intő jelnek, mert egyszer egy még nagyobb főnök megy oda látogatóba, akkor viszont befejezheted a pályafutásodat. Az is lehet, hogy óvatossági okokból küldtek kényszerszabadságra ezt elkerülvén. :)
17/17 anonim válasza:
#16: ahol a főnök szándékosan tőrbecsal, ott én nem is akarok dolgozni. Amúgy meg 20as éveim legjobb bulijai indultak munkaidő után, de még a munkahelyen kezdett piálásból. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!