Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az mért van, hogy szalag...

Az mért van, hogy szalag munkánál ahol le lehetne ülni ott mért nem engedik, hogy leüljön az ember?

Figyelt kérdés
Mért kötelező sok helyen az álló munka?
2016. aug. 3. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25 éve ezt csinálom.Mi mást tudnék már csinálni,szeretem na.
2016. aug. 3. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

"szeretem na."

ha szereted akkor meg mi a bajod?

2016. aug. 3. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:

12 es válaszoló

hát már ne is haragudjál én egy kérdéshez szóltam hozzá,leírtam

a saját álláspontomat,hogy nem kell nyavalyogni,mindenki szana szét hullik a munkába,a teniszkönyökről ne is

beszéljünk,millió munkakör van aminek ez a következménye.Az ember majd beszarik a fájdalomtól és

akkor azon pityogunk,hogy miért kell állni,az aki árkot ás,talicskázik,árut pakol,rézkábelekkel teli dobozokat

komissióz, az mit szóljon?

És akkor tőlem kérded nekem mi a bajom? hát nekem semmi,légy oly szíves a kérdező kérdésére koncentrálni legközelebb.

2016. aug. 4. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!