Az mért van, hogy szalag munkánál ahol le lehetne ülni ott mért nem engedik, hogy leüljön az ember?
Figyelt kérdés
Mért kötelező sok helyen az álló munka?2016. aug. 3. 19:54
11/13 anonim válasza:
25 éve ezt csinálom.Mi mást tudnék már csinálni,szeretem na.
12/13 anonim válasza:
"szeretem na."
ha szereted akkor meg mi a bajod?
13/13 anonim válasza:
12 es válaszoló
hát már ne is haragudjál én egy kérdéshez szóltam hozzá,leírtam
a saját álláspontomat,hogy nem kell nyavalyogni,mindenki szana szét hullik a munkába,a teniszkönyökről ne is
beszéljünk,millió munkakör van aminek ez a következménye.Az ember majd beszarik a fájdalomtól és
akkor azon pityogunk,hogy miért kell állni,az aki árkot ás,talicskázik,árut pakol,rézkábelekkel teli dobozokat
komissióz, az mit szóljon?
És akkor tőlem kérded nekem mi a bajom? hát nekem semmi,légy oly szíves a kérdező kérdésére koncentrálni legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!