A helyi önkormányzaton dolgoztam diákmunkásként egy hónapot, hogy leszek kifizetve?
Valszeg most a júliusit, és szeptemberben az augusztusit.
Az írasod alapján tök értelmesnek tűnsz, azt írod, még szerződésed is van - mi van benne? akkor kapsz fizut, ami a szerződésedben szerepel.
Abban azt írják, hogy minden hónap 5-éig kötelesek kifizetni.
Azt nem tudom, hogy az erre a helyzetre is vonatkozik-e. Remélem jófejek lesznek és maximum a jövőhéten megkapom az egészet
Ha minden hónap 5éig van fizetés, az azt jelenti, hogy az előző hónapot fizetik ki akkor. Vagyis ahogy írtam, most a júliust kapod meg, egy hónap múlva pedig az augusztust. Ez nem jófejségen múlik, semmi személyes nincs benne, így bérsza´mfejtenek és pont. Elsején elvitték a jelentlétiket a bérszámfejtésre, és abból lesz ötödikén pénz. Ebben a hónapban még csak 2 napot dolgoztál, nem is tudnák milyen jogcímen kifizetni a pénzt. Meg mi van, ha most megkapod, és jövő héten már be se mész?
Isten hozott a felnőttek világában :)
Ki kell, hogy ábrándítsalak.
Minden bizonnyal most megkapod a júliusi munkabéredet,és szeptember 5-ig pedig az augusztusi munkabéredet.
A lányom tavaly dolgozott ugyanígy nyári diákmunka keretében, és ő is így kapta meg.
Rendben, ezért kérdeztem. Nem hiányzott ez a kioktató hangnem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!