Aki külföldre indul dolgozni, hogy talál szállást?
Figyelt kérdés
albérlethez kell min. 2-3 hónap kaució, pár hónap munkaviszony. viszont ha nincs szállás akkor nehéz lenne elkezdeni dolgozni. ördögi kör. mi a megoldás?2016. júl. 31. 12:46
2/4 anonim válasza:
szobabérlés a megoldás. Szobabérlésnél 2-3 hét deposit kell, és már mehet is a szobába.
Hátránya, hogy akár 8-ad magaddal élsz egy lakásban idegenekkel.
Egyébként a facen vannak magyar csoportok akik kint élnek az adott városban, és ők is adnak ki szobát (mert megüresedett ahol laknak) ilyen helyzetekben van amikor depositot sem kérnek.
3/4 anonim válasza:
A legtöbben panziókba mennek, ahol ha nem csak napokat-heteket szállsz meg, hanem hónapo(ka)t, akkor emberi áron tudod megoldani a szállást. Ide be is jelentkezhetsz, így lesz lakcímed, és már dolgozhatsz is. 1-2 hónap után pedig már mehetsz saját albérletbe.
4/4 anonim válasza:
Én munkásszálló-félén laktam. Nem olyanra gondolok, ahol 10en voltunk egy szobában, hanem egy kis apartman, szoba-konyha-wc, közös zárható zuhanyzó a folyosó végén. ùgy foglaltam szobát, mint egy szállodába, fizetni csak érkezéskor kellett, egy hónapot előre. Mivel hosszú távon ott voltam, második hónaptól már kedvezményt is kaptam. A lakrészt hetente takarították, ágyneműt és törölközőt cseréltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!