Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki külföldre indul dolgozni,...

Aki külföldre indul dolgozni, hogy talál szállást?

Figyelt kérdés
albérlethez kell min. 2-3 hónap kaució, pár hónap munkaviszony. viszont ha nincs szállás akkor nehéz lenne elkezdeni dolgozni. ördögi kör. mi a megoldás?
2016. júl. 31. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerőshöz mész lakni.
2016. júl. 31. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:

szobabérlés a megoldás. Szobabérlésnél 2-3 hét deposit kell, és már mehet is a szobába.

Hátránya, hogy akár 8-ad magaddal élsz egy lakásban idegenekkel.

Egyébként a facen vannak magyar csoportok akik kint élnek az adott városban, és ők is adnak ki szobát (mert megüresedett ahol laknak) ilyen helyzetekben van amikor depositot sem kérnek.

2016. júl. 31. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbben panziókba mennek, ahol ha nem csak napokat-heteket szállsz meg, hanem hónapo(ka)t, akkor emberi áron tudod megoldani a szállást. Ide be is jelentkezhetsz, így lesz lakcímed, és már dolgozhatsz is. 1-2 hónap után pedig már mehetsz saját albérletbe.
2016. júl. 31. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én munkásszálló-félén laktam. Nem olyanra gondolok, ahol 10en voltunk egy szobában, hanem egy kis apartman, szoba-konyha-wc, közös zárható zuhanyzó a folyosó végén. ùgy foglaltam szobát, mint egy szállodába, fizetni csak érkezéskor kellett, egy hónapot előre. Mivel hosszú távon ott voltam, második hónaptól már kedvezményt is kaptam. A lakrészt hetente takarították, ágyneműt és törölközőt cseréltek.
2016. aug. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!