Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hany eves kortol lehet dolgozni?

Xd126 kérdése:

Hany eves kortol lehet dolgozni?

Figyelt kérdés
14 vagyok es penzt szeretnek keresni de nem tudok hany eves kortol lehet? (legalisan)
2016. júl. 27. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Gondolod hogy alkalmas lennél bármilyen felelősségteljes munka elvégzésére, ha annyi eszed sincs hogy rákeress a neten a munkavállalás feltételeire? Millió helyen le van írva.
2016. júl. 27. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
16-tól lehet diákmunkázni..
2016. júl. 27. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a kérdést sem a helyes kategóriába tetted.

Azon kívül arra sem vetted a fáradságot, hogy normális, magyar nyelven írj. Mit gondolsz, így milyen dolgozó lesz belőled?

Szerintem mg tanulj jó sokat, mielőtt dolgozni mennél.

2016. júl. 28. 09:50
 4/8 anonim válasza:

A kérdező szerintem nem rögtön jogásznak vagy könyvelőnek szeretne menni dolgozni kedves jóindulatú válaszolók. Bár én is megtehettem volna, hogy 14 évesen csak tanulok...Mert a mai világban olyan egyszerű. És mert valaki kiír egy kérdést te pont megállapítod milyen ember és, hogy mire alkalmas. Inkább neked kéne vissza ülni picit az iskola padba (ahol mellesleg nem sok értelmeset tanítanak) .

Kedves kérdező, 16 évesen már tudsz keresgélni a diákmunkák között. 14 évesen legjobb tudásom szerint maximum nyári szünetben tudsz dolgozni.

2016. aug. 24. 05:47
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: szóval szerinted semmi gond, ha hanyagul, félvállról, tájékozatlanul és képzetlenül áll neki a munkának?

Azon kívül, hogy így milyen minőségű munkára képes, és milyen sérüléseket szerez, vagy okoz másnak - még egy gond lehet: milyen pénzt kap érte? Kap egyáltalán pénzt?

2016. aug. 24. 08:31
 6/8 anonim válasza:
Én ezt nem mondtam, de nem értem miért kell valakit rögtön elítélni és megállapítani, hogy milyen ember, amikor össz-vissz 2 mondatot írt.
2016. aug. 24. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem ítélet volt, hanem óvom őt és a kollégáit.

Őt attól, hogy becsapják, vagy egy életre lerokkanjon - a kollégákat meg az csak az utóbbitól.

Ezen kívül utat mutatok neki, hogy miben kellene erősíteni MINIMUM, mielőtt dolgozni kezd.

Lehet, hogy másban is, de ez idáig nem derült ki.

2016. aug. 24. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
14 évesen nem lehet dolgozni, rosszul tudod. Azért kell leszólni, mert ha nem képes magának egy olyan választ megkeresni ami garantáltan elérhető mindenkinek a neten, akkor az az ember életképtelen, de minimum funkcionális analfabéta.
2016. aug. 24. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!