Hany eves kortol lehet dolgozni?
Ezt a kérdést sem a helyes kategóriába tetted.
Azon kívül arra sem vetted a fáradságot, hogy normális, magyar nyelven írj. Mit gondolsz, így milyen dolgozó lesz belőled?
Szerintem mg tanulj jó sokat, mielőtt dolgozni mennél.
A kérdező szerintem nem rögtön jogásznak vagy könyvelőnek szeretne menni dolgozni kedves jóindulatú válaszolók. Bár én is megtehettem volna, hogy 14 évesen csak tanulok...Mert a mai világban olyan egyszerű. És mert valaki kiír egy kérdést te pont megállapítod milyen ember és, hogy mire alkalmas. Inkább neked kéne vissza ülni picit az iskola padba (ahol mellesleg nem sok értelmeset tanítanak) .
Kedves kérdező, 16 évesen már tudsz keresgélni a diákmunkák között. 14 évesen legjobb tudásom szerint maximum nyári szünetben tudsz dolgozni.
#4: szóval szerinted semmi gond, ha hanyagul, félvállról, tájékozatlanul és képzetlenül áll neki a munkának?
Azon kívül, hogy így milyen minőségű munkára képes, és milyen sérüléseket szerez, vagy okoz másnak - még egy gond lehet: milyen pénzt kap érte? Kap egyáltalán pénzt?
Ez nem ítélet volt, hanem óvom őt és a kollégáit.
Őt attól, hogy becsapják, vagy egy életre lerokkanjon - a kollégákat meg az csak az utóbbitól.
Ezen kívül utat mutatok neki, hogy miben kellene erősíteni MINIMUM, mielőtt dolgozni kezd.
Lehet, hogy másban is, de ez idáig nem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!