Szerintetek szóljak, hogy én nem kapok fizetést?
Figyelt kérdés
Egy XY. Kft-nél vagyok gyakornok, aminek két üzeme van, az egyik D város, ami egyben a központ is a másik pedig DZ város, ahol csak egy másik üzem van. Én a DZ-ben vagyok gyakorlaton 12 hétig. Lehetőségem volt, a D-városba, a központba elmennem, megnéznem ott is, hogy mit csinálnak 1 hétig. Ahol a gyakornokok elszólták magukat, hogy ők a minimálbér 85%át megkapják. Mi akik a DZ telephelyen vagyunk nem. Szerintetek ez fair? Attól félek, hogy ha szólok kiadják az utam. Szerintetek?
Kérlek, csak normális válaszokat írjatok. Kicsit igazságtalannak tartom ezt..
2016. júl. 26. 22:13
2/8 anonim válasza:
Az fel se merült benned, hogy nekik volt eszük és megegyeztek a céggel? A felsőoktatási törvény meg rendelkezik a fizetésről is ilyen esetben, ha szakmai gyakorlaton vagy.
3/8 anonim válasza:
Mióta vagy ott? Van valamilyen munkaszerződésed? Abban mi van?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem merült fel bennem, mert mikor mi intéztük akkor mondták,h a cég nem tud fizetni. Amibe beleis törődtünk. De mikor átkerültem a központi céghez akkor mondták,h ők kapnak pénzt. Szerződést nem irattak velünk alá!!
2016. júl. 27. 12:29
5/8 anonim válasza:
Akkor gratulálok :) Így jártál. Ennyi erővel holnap be se kell menjél.
6/8 anonim válasza:
Hát ha nincs velük szerződésed akkor nem, hogy szakmai gyakorlatodat nem tudod bizonyítani, de még azt sem, hogy dolgoztál valaha életedben.
7/8 A kérdező kommentje:
Az egyetem és a cég kötött egy fogadó nyilatkozatot, hogy oda megyünk. Nekünk konkrétan csak annyit kellett aláírni,hogy mikor ezt vittük kitölteni és annyi. De mikor az első hét elkezdődött semmit nem írtunk alá.
2016. júl. 27. 19:55
8/8 anonim válasza:
Akkor én első körben az egyetemnél érdeklődnék: hogy lehetséges, hogy egyik helyen fizetnek,a másikon meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!