Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt gazdaságinformatikus?

Van itt gazdaságinformatikus?

Figyelt kérdés
Akinek ez a végzettsége, az jelezze, szeretnék vele "beszélni".. köszönöm előre is! :)
2010. ápr. 16. 21:06
 1/9 anonim válasza:
100%
van :) hallgatlak
2010. ápr. 16. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Helyesen gazdasági informatikus. Én is annak tanultam, bár nem a szakmában dolgozom. Mi a kérdés?
2010. ápr. 16. 22:58
 3/9 anonim válasza:
100%
22:58-nak: nem, a gazdaságinformatikus is helyes, ez egy diploma megnevezése, van belőle BSc és MSc szint. Amit te írtál az nem tudom micsoda, lehet, hogy te valami okj-s képzésre gondolsz....
2010. ápr. 16. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Van gazdasági informatikus főiskolai diploma is!

Vagyis régebben (3-4 éve) volt.

Egyik ismerősöm BMF-en végzett és most a Siemensnél dolgozik!

2010. ápr. 17. 10:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a gyors "válaszokat". Én Gazdaságinformatikus BSc-re járok. Nem valami jól megy a programozás, de ez a szükséges rossz. Szerintetek ha nem tudok jól programozni, attól még lehet jó szakember? Igazából engem nem a programozás mozgat, de ez is hozzá tartozik. Milyen munkákat vállalhatok, ha sikerül elvégeznem?
2010. ápr. 17. 11:02
 6/9 anonim válasza:
100%

Tanulj SAP-t, menj fel Pestre vagy/majd külföldre, tanulj meg angolul meg még egy nyelven, és gennyesre keresheted magad, ha ügyes vagy. :D

Persze ehhez kell egy veled született + is amit nem lehet megtanulni. :)

2010. ápr. 17. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Erről a SAP-ról tudnátok bővebben írni valamit? Hallom mindenfelől, de rendes infót nem találom. Tudom, hogy valami üzleti rendszer, de jó lenne épkézláb infókat hallani valaki benfentestől. :) Mit csinál egy SAP tanácsadó pontosan?

2010. ápr. 17. 18:49
 8/9 anonim válasza:

Általános feladatok:

CRM rendszer üzleti, funkcionális és technikai tervezésében való részvétel

CRM megoldások bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadói feladatok

Projekt koordináció, dokumentáció

Oktatás tartása a felhasználók számára

SAP-t ugyan tanítanak néhány egyetemen, de igazából elég sok a olyan titok van amit csak egy cégnél, alkalmazottként fogsz megismerni. Egyetemeken nagyon keveset lehet megtudni, és kevés olyan oktató van aki igazán otthon van ezekben a dolgokban.

2010. ápr. 18. 16:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ezekszerint érdemes ilyen irányba fejlődni..
2010. ápr. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!