Nettó 300. 000 forintos havi fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
Hol lehet ennyit megkeresni?2016. júl. 22. 09:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Bár nyilván, aki meg 500 ezret keres, az azt mondja majd, hogy nem.
Sok területen lehet ennyit keresni, de kell hozzá szaktudás, és némi tapasztalat is.
2/9 anonim válasza:
Most volt hír, hogy az "átlag" fizu 174 ezer, szóval a 300 erősen átlag feletti, azaz ja, elég jó. A mediánhoz képest meg méginkább.
3/9 anonim válasza:
Jó, de függ attól milyen pozícióban: takarítónőnek szuperjó, irodai dolgozónak jó, vezérigazgatónak, tapasztalt IT fejlesztőnek meg vicc...
4/9 anonim válasza:
174 ezres átlag haha. Gyertek ki Borsodba. 175 ezerért 1 nap alatt 1000 jelentkező lenne egy munkára.
5/9 anonim válasza:
#4 ehhez nem kell odáig menni, elég megnézni pest 30km es körzetét.
itt megkeresheted a 174e-et nettóban, de akkor az életedről mondj le.. mert munkából fog az állni.
6/9 anonim válasza:
Közgazdász 2 nyelven felsőfokon beszélő barátnőm 20 év tapasztalat után is csak 220 nettót keres Bp-en, multinál. Ő nagyon örülne nettó 300-nak.
7/9 anonim válasza:
Én 300 fölött keresek BP-en, de itt ez szerintem kevés. Csak az albira elmegy 150, pedig egy 1 szobás kis lyuk.
8/9 anonim válasza:
Én most 160 körül keresek kafetériával, szerintem nem lenne rossz. Ketten keresünk akörül a férjemmel. Én úgy tartanám normálisnak, hogy ha az egyik fél keresete elég lenne az egész hónapra, a másikét eltenni. Ha ez 2*150.000 Ft, akkor annyi. De úgy, hogy mellette k. va sok kiadás van, én most a 190 nettónak is nagyon örülnék.
9/9 anonim válasza:
#6-os:
Közgazdász vagyok, 1 nyelven felsőfokon beszélek, 10 év tapasztalat után nettó 450-et keresek Bp-en, multinál.
Hol dolgozik a barátnőd, milyen pozícióban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!