DIÁKMUNKÁNAK mit ajánlotok?
Én idén kezdem tanulmányaimat a SZTE-ÁOK-on. Hétvégente szeretnék szombaton +vasárnap dolgozni (napi 8 órát). Jó előre kérem azokat akik le akarnak beszélni: Nem vagyok bulizós, és rendesen tanulok. Nem szeretnék a legkiválóbb lenni, elég nekem a középszerű eredmény is. Illetve próbálom a napjaimat ugy beosztani, hogy ne legyek túl fáradt (tudom, ígyis ugyis fáradt leszek).
Tehát végülis mely munkákat ajánljátok?
Egy biztos, a job force szövetkezetet messze kerüld el!
Engem átvertek, jelentkeztem hozzájuk pénztárosnak a lidlbe, aztán küldték postán a szerződést, ahol már az e-mailes megbeszéléssel ellentétben árufeltöltőként szerepeltem (ez még nem lett volna baj, bár kicsivel ez is kevesebbet fizetett, mint a kasszás). Ami kiverte a biztosítékot: A SZERZŐDÉSBE KEVESEBB BÉRT ÍRTAK, MINT AMI A HIRDETÉSÜKBEN SZEREPELT!!! Plusz még 2 %-ot levonnak a bérből, amiről eddig se a honlapjukon, se e-mailben nem volt szó, csakis a részjegy vásárlásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!