Miért gondolják helyénvalónak a magyar oldalak, hogy SMS-t kérnek ami pénzbe kerül pusztán a regisztrációhoz?
"Mivel nincs ezekre megfelelő alternatíva, ezért megtehetik."
De van, ők küldjenek kódot amit be kell másolni.
Tőlem eddig itthon egy benzinkúton sem kértek pénzt a klotyóért, kivéve egynél, ami ilyen szuperkávézósmindenes, és csillog-villog a wc, szinte luxus. Amit ingyen ugye nehéz fenntartani. De én nem is sajnálok 100 forintot, ha cserébe kultúrált helyen végezhetem a dolgom. Akinek ez fáj, az elmehet egy bokor mögé is akár, az tuti ingyenes. :D
De kinn sincsenek ingyen a wc-k, elég sok helyen meg szoktunk állni, plusz a nagyobb állomásokon is 50 cent a belépő.
Egyébként nem tudom, milyen oldalakról van szó, tőlem még semmilyen online regisztrációhoz nem kértek sms-t.
Ha meg a magyaroknál tartunk, akkor inkább ez a magatartás a megfigyelhető, amit most te tanúsítasz, hogy felháborodsz, ha egy szolgáltatásért, amit nem lenne kötelező igénybe venni, elkérnek egy nagyon minimális összeget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!