I love diákmunka tescos munka. Ha nem mondtam le 24 órán belül a munkát levonnak 4 ezret? Baj ha nem dolgoztam le egy hónapot?
Figyelt kérdés
Na szóval. Ma (hétfőn) voltam dolgozni de eljöttem 3 és fél óra után, mert nem voltam hajlandó eltűrni tovább, amit csináltak velem a vezetők. Holnapra is be vagyok írva ugyan oda és beteefonáltam a munkafelelősnek, hogy írjon át másik tescoba de nem volt hely. Tudja , hogy nem vagyok beteg, csak nem akarok oda menni. Ha viszek orvosi igazolást, akkor még levonják a 4 ezret, mert nem mondtam le 24 órán belül? (mert az a szabály, ha nem mondod le vigyél orvosi igazolást) És az baj ha gyerekorvoshoz járok még de elmúltam 18 és gyerekorvos adja az igazolást?
2 napja dolgoztam és elvileg minimum egy hónapot kell. Ha ezt nem teljesítem , akkor levonnAK valamit, vagy mi lesz?
2016. júl. 18. 13:27
1/1 anonim válasza:
Elvileg levonnak, főleg miután közölted, hogy tuti nem is beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!