Mit gondoltok a H&M-es diákmunkáról? Van itt olyan, akit ott dolgozik?
Én idén nyáron dolgozom ott bolti kisegítőként. Van jó is meg rossz is benne. Kezdem a rosszal:
Mint a legtöbb diákmunkánál sokszor van hogy lenéznek, ahol én voltam üzlet az a baj vele hogy rengeteg diákot hívnak egy napra ,eltérő kezdéssel és nem egyszer fordult elő hogy 8-10 órás műszakra mentem és ebből 5-6-7 órákat dolgoztam csak le mert előbb hazaküldhetnek mondván hogy túl sok a diák, ami nem baj mert végig állni kell és 6órás műszak után is fáj a lábad de mikor a szövetkezetnél beosztanak és kiszámolod hogy mennyit dolgozol és te elvállalod hogy 10 órázol és utána hazaküldenek 10 diákkal együtt kicsit szemétség mert nyílván nem fizetik ki hogy te 10 óráztál volna csak ameddig ott voltál. 6 órás műszaknál nincs szünet, 8 órásnál van 30 perc, 10 órásnál 30 perc és + 25 perc szünet van.
A jó benne hogy nem nehéz munkát kell végezni ha a boltban vagy akkor ugye kivagy osztva egy részre azt rendezni, vagy raktárban vállfázol vagy ha van tapasztalatod kasszázol, csak annyi benne a fárasztó hogy állnod kell és járkálni egész nap.
Sajnos negatív tapasztalatból nekem is több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!