Aldiban tényleg jól lehet keresni illetve a lidl-ben?
Figyelt kérdés
Milyen ott a munka?2016. júl. 15. 11:13
1/8 anonim válasza:
Mármint a GM 3 milliós fizetésére gondolsz vagy a raktáros 80k-ra?
3/8 anonim válasza:
Igen, az Aldi az egyik legjobban fizető (dolgozóknak) kiskereskedelmi lánc. Most próbál hozzá a többi lánc is (Tesco +15%, Auchan +10%, Lidl + 20%) felzárkózni, csak lassan megy és én úgy hallottam az Aldi fenntartaná a jó bérpolitikáját.
4/8 anonim válasza:
ú de jó pont ALDIs/LIDLs kérdést akartam kiírni, de hátha majd itt megokosítotok :)
szóval régen itt olvastam, hogy ezeken a helyeken nem lehet kizárólag árulfeltöltő/rakátorsnak jelentkezni hanem csak ilyen univerzális embernek aki hol kasszázik hol a fentebbieket csinálja.. na most az volna kérdésem, hogy még mindig nem lehet csak és kizárólag árufeltöltő/raktárosnak jelentkezni?
én pénzezni nem fogok, túl nagy felelősség kasszázás kizárva
5/8 anonim válasza:
Nem lehet, nincs az áruházban ilyen pozíció, csak a "mindenki csinál mindent". Nem véletlen magasabb a bér, mint máshol.
6/8 anonim válasza:
és szerinted nincs lehetőség valami megegyezésre, hogy én legyek a legutolsó akinek majd kasszázni kell és az esetek 90+%-ban árulfeltöltsek? azért kérdezem, mert akkor nem jelentkezek, feleslegesen nem terhelem őket sem magamat sem.
A TESCO-ban azt hiszem van lehetőség csak egyikre másikra jelentkezni.
7/8 anonim válasza:
Nem kedves utolsó, ilyen nincs. Ha te alkalmatlan vagy ezen feladatok ellátására, keresnek mást, sokan vannak, akik mindegyikbe könnyedén belejönnek. Ez nem a te munkaköröd! :)
8/8 anonim válasza:
okés, köszi! még1 utolsó kérdés:D Auchannal mi a helyzet ezen a fronton? ha esetleg tudja valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!