Tényleg nehezebb állást találnia a 30 felett végzett pályadkezdő fiataloknak? 32l
*"a fent elhangzottak számítanak a valóságnak"
Elnézést a baki miatt!
Én harminc felett akartam váltani.
Nem sikerült, hiába szereztem az új munkakörnek megfelelő végzettséget.
Úgyhogy maradtam abban amit most csinálok...
Én úgy voltam vele, hogy volt egy egyetemi végzettségem 30 felett, de nem tudtam vele igazán a szakmában elhelyezkedni. Ezért, miután meguntam, hogy nem vesznek fel oda ahova szeretnék menni, több éven át végeztem egy, a szakmámhoz nem köthető, de azért felsőfokú végzettséghez kötött munkát. Hogy úgy mondjam, túlképzett voltam a helyemen.
Na de én nem akartam ebből a kuli iparból nyugdíjba menni, úgyhogy ha már amúgy is túlképzett voltam, és akkor még a család támogatása mellett a pénz se volt gond, fogtam magam, és elvégeztem egy kiegészítő képzést az eredeti végzettségemhez.
Persze, miután elvégeztem ezt a saját pénzemen, az után se jött rögtön a kánaán. Ugyanúgy nem estek hasra tőle. (vagy inkább egyszerűen csak nincs elég állás meghirdetve erre).
De végül, miután még lehúztam vagy 2 évet az addigi munkahelyemen, sikerült ezzel olyan helyet találnom, ami jobban is fizet mint az addigi, meg szakmába is vág.
Van olyan, hogy csak később érik be a munka gyümölcse.
Persze az se mindegy, hogy milyen diplomád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!