Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németországban például, egy...

Németországban például, egy fiatal pályakezdő mérnök pl. egy Audi-nál is kezdőnek olyan 3-400 euro-t kap? Többit alább.

Figyelt kérdés
Kérem valaki világosítson már fel. Pl. Elvégez egy fiatal német egy egyetemet, mondjuk gépészmérnök lesz, olyan 3-4-es osztályzattal, elmegy pl. egy Audi-hoz akkor kap olyan 3-400 euro-t kezdőnek, mint itthon akik magyarok mennek az Audi-hoz? Németországban ez hogy van? Mondjuk lenne más kérdésem is, pl hogy dolgoztam egy cégnél, a tulaj 30-40 milliós autókat bérelt. Na most a munkások kaptak 90.000 nettót. Erre a tulaj nem kötött casco-t az autókra, mondta a kárt majd kifizetik a munkások. 90.000 forintból??? Más is találkozott már itthon érdekes dolgokkal? Első kérdésemre mi lehet a válasz?
2016. júl. 4. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem a kérdés gondolatmenetét. A MAGYAR Audinál egy pályakezdő mérnök fizetése bruttó 1200-1300 euró körül van. (350-400 ezer HUF)
2016. júl. 5. 09:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó most már ezt is tudom.

Nem tudtam mennyit keres egy mérnök a magyar Audi-nál.

2016. júl. 5. 10:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

2011-ben a pályakezdő német gépész- és villamosmérnökök fizetése országos átlagban 3500 Euro. (lohnspiegel.de) Az Audinál kint jelenleg ~4000 a kezdőfizu. A magyarországit meg már írták fölöttem.

A tulaj pedig nem volt jó arc, nyilván. A kárt nem a 90.000-ből fizetik ki valójában, hanem amit meg se kapnak, mert már zsebre tette.

2016. júl. 5. 10:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Meg ugye ez így hosszútávon nem is működik.

Eon alvállalkozók voltunk, de ez egy régebbi történet, a cég bukta is a szerződést az Eon-nal. Ahogy lenni szokott, hosszútávon a bohóckodás nem megy. :D

2016. júl. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!