Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jelent az, hogy 2x4 órás...

Mit jelent az, hogy 2x4 órás munkaidő?

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
vagy azt hogy heti ketszer mesz negy orara be vagy azt hogy 4ora felora szunet es megint 4 ora, es minderre jar egy 8 oras ber mert a szunetedet nem fizetik :)
2016. júl. 4. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha napi munkarendben van, akkor jelentheti azt, hogy pl. reggel 8-12-ig és du 4-este 8-ig. (de ez csak egy példa, lehet már rendben is)

Ezt úgy hívják, osztott munkaidő.

Van, aki szereti, mert a 2 rész között el tud menni hivatalos ügyeket intézni, stb, nem úgy, mint egy olyan dolgozó, aki 8-16:30-ig dolgozik.

2016. júl. 4. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet már rendben= más rendben
2016. júl. 4. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor én ezt nem vállalom el.Így semmire simcs idő.Ennél mèg a 12 órázás is jobb
2016. júl. 4. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért előtte megkérdezhetnéd OTT, ahol ezt olvastad, láttad, megajánlották. Egyáltalán nem biztos, hogy ilyen a beosztás, én csak írtam egy példát.

mivel se foglalkozást, se semmit nem írtál, így nem tudok semmi mást mondani.

Pl. a BKV-nál van olyan, hogy reggel 4-től 8-ig és du- 2-6 ig, de ha mondjuk vendéglátó, szakács, akkor lehet 10-14 és 19-23.

2016. júl. 4. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem számít.Ne csesszék már el az egész napom azzal,hogy két részletben kell ledolgoznom a 8 órát.Nekem edzéseim vannak,így még oda sem tudok járni.Ráadásul így a benzin is kétszer annyiba kerül.Amúgy ez diákmunka egy palackozó üzemben
2016. júl. 4. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Na végre, leírtad - tök jó, mert ha az elején megírod, akkor nem koptatom a számat és az időmet - ugyanis ebben az esetben valószínűleg az első válaszoló válasza a jó - egyszerűen csak nem akarják az ebédidőt fizetni.
2016. júl. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!