Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közfoglalkoztatásban csak...

Közfoglalkoztatásban csak helyileg lehet részt venni?

Figyelt kérdés
Lehetek-e másik településen, megyében közfoglalkoztatott, ha nem oda tartozok (nem ott vagyok regisztrálva)?

2016. júl. 4. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem igen, nem 1 példáról tudok.
2016. júl. 4. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Na nem az utcán takarítós közmunkára gondolok, mivel azért végzettség és tudás is megvan, de egyszerűen lehetőség nincs, se nekem se páromnak, hónapok óta állást keresünk és csak 12 órás, vagy nem bejelentős, vagy nehéz fizikai, vagy keveset fizet az előbb felsoroltakért cserébe... szóval nulla.

Ezért kérdem hogy legalább arra lenne-e lehetőség hogy részt vehessünk a programban, de nem az adott kirendeltséghez tartozó megyében / települése(ken).

2016. júl. 4. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem utcát akarsz seperni vagy takarítani pl hajléktalanszállón, akkor ne legyenek nagy reményeid, az irodait nehéz kifogni, meg jó ha van egy ismerős, aki beprotezsál.
2016. júl. 5. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Levelezőn akarod elvégezni? :-))
2016. júl. 5. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!