Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyi az esély,...

Szerintetek mennyi az esély, hogy felvegyenek diploma nélkül?

Figyelt kérdés
A helyzet az röviden, hogy egyetemre járok, 1 éven belül szerzek diplomát, kevés tantárgyam van és sok szabadidőm. Most végeztem gyakornokként az egyik banknál, akik a kötelező gyakorlati időn kívül nem tudtak foglalkoztatni tovább mint gyakornok. Viszont szeretnék ott dolgozni továbbra is csak egy másik területen. Az összes meghirdetett állásajánlatuk vagy gyakornoki vagy teljes munkaidős. Gyakornoknak már nem vesznek fel, mert letöltöttem ott a szükséges időm, teljes munkaidősnél pedig elvárás a felsőfokú végzettség. Ismerem a rendszerüket, jól is kezelem azt, a kollégáim, főnökeim is megvoltak velem elégedve teljes mértékben. Minden elvárásnak megfelelek az álláshirdetésük alapján, kivéve persze a végzettség. Mennyi esélyem lehet arra, hogy felvegyenek úgy, hogy annak megszerzése még folyamatban van? Vagy inkább meg se próbáljam?

2016. jún. 29. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne próbálnád meg? Nincs vesztenivalód. Ha behívnak állásinterjúra, mondd el, hogy mennyire tudnak rád számítani, tényleg tudod-e vállalni a teljes munkaidőt.
2016. jún. 29. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld meg.

Nagy előny, hogy házon belül lekáderezhető vagy.

2016. jún. 29. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha alkalmazni akarnának teljes munkaidőben, akkor a gyakornoki szerződésed lejártakor ajánlottak volna egy pozíciót...

Legalábbis nálunk így megy, aki gyakornokként bejön, azt felveszik, aki nem, azt meg szélnek eresztik. Bár nem bankról van szó, és ismerve a bankok minden logikát nélkülöző policy-jaikat, simán lehet, hogy nincs igazam.

Próbáld meg, nem veszíthetsz.

2016. jún. 30. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Annak idején velem is ugyan ez volt a helyzet, banknál voltam gyakornok, meg voltak velem elégedve, jóba voltam mindenkivel de nem ajánlottok állást. Szerintem ez ott nem úgy működik... Viszont, amikor meglett a diplomám el tudtam bankban helyezkedni. Előtte nem is próbáltam.
2016. júl. 2. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!