Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a titka annak, hogy biztos...

Mi a titka annak, hogy biztos legyen nyári munkám?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok nyári diákmunkán részt venni, mert nem jeleznek vissza. Úgy látom, más fiatalok olyan könnyen találnak diákmunkát., Mi a titka ennek?

Mert jelentkeztem, s ígérték, hogy hívnak, de már vagy 4 napja várok, és még mindig semmi válasz. Tavaly is vártam 1 hetet, majd bementem, de akkor már mondták, hogy már megvannak a fiatalok, s nincs munka.

szóval hogy csináljam, hogy biztos adjanak munkát, s hogy visszajelezzenek, ahogy ígérték?

21/F

2016. jún. 29. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Május végén kell jelentkezni.
2016. jún. 29. 11:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Az egyetem miatt elfoglalt voltam múlt hétig. Ahová jelentkeztem, ott mondták, hogy még betöltetlen az állás, de akkor miért nem szólnak??
2016. jún. 29. 11:56
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Lányom is ebben a cipőben jár, a héten Lentiből visszarángatták Bp-re a semmiért, előre tudták, kié az állás...
2016. jún. 29. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Lejjebb kell adni az igényekből. Valami gyárba raklapizni biztos el tudsz menni, ha éjszakázol még csak nem is fizet olyan rosszul, csak ott lehet hogy néha folgozni is kell.
2016. jún. 29. 12:33
 5/16 A kérdező kommentje:

Lehet, am host munkára jelentkeztem. Fizikai munkákban nem lennék olyan jó, esetleg a könnyebbekben.

Sajnos az nem szép dolog, ha a semmiért valakinek 200 km-t kell utaznia, s hogy még nem is adnak neki munkát.

Debreceni vagyok, esetleg tudna valaki egy megbízható iskolaszövetkezetet ajánlani, ahol biztos visszajeleznének? :)

2016. jún. 29. 12:47
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
fürgediák pl bár ott csak olyan munkát tudnak adni valszeg ahol dolgozni is kell nem csak páváskodni.
2016. jún. 29. 13:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ilyenkor már késő a nyári munka kereséshez, május közepe-vége körül már érdemes rácuppanni.

Másrészt meg mindenkinek ezt mondják, be vagy regisztrálva, majd hívnak. Mindenkinek persze nem lesz munkája, mert nincs annyi lehetőség.

Ilyenkor kell azt csinálni, hogy bemész hetente érdeklődni van -e új, személyesen és még jópofizhatsz is, az csak még egy plusz. Megjegyzik az arcod és valószínűleg pár alkalom után te fogsz eszükbe jutni elsőként, hogy hívjanak.

2016. jún. 29. 17:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt Szfváron az egyik munkáltató azt mondta, h nincs elég diák, aki dolgozna, és majd keletről szállítanak bentlakással diákokat ide...
2016. jún. 29. 18:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi már márciusban jelentkeztünk.
2016. jún. 29. 20:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért elég hihetetlen, hogy egédsz májusban nem volt hetente 1 órád átpörgetni a hirdetéseket és jelentkezni párra....
2016. jún. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!