Mi a titka annak, hogy biztos legyen nyári munkám?
Sajnos nem tudok nyári diákmunkán részt venni, mert nem jeleznek vissza. Úgy látom, más fiatalok olyan könnyen találnak diákmunkát., Mi a titka ennek?
Mert jelentkeztem, s ígérték, hogy hívnak, de már vagy 4 napja várok, és még mindig semmi válasz. Tavaly is vártam 1 hetet, majd bementem, de akkor már mondták, hogy már megvannak a fiatalok, s nincs munka.
szóval hogy csináljam, hogy biztos adjanak munkát, s hogy visszajelezzenek, ahogy ígérték?
21/F
Lehet, am host munkára jelentkeztem. Fizikai munkákban nem lennék olyan jó, esetleg a könnyebbekben.
Sajnos az nem szép dolog, ha a semmiért valakinek 200 km-t kell utaznia, s hogy még nem is adnak neki munkát.
Debreceni vagyok, esetleg tudna valaki egy megbízható iskolaszövetkezetet ajánlani, ahol biztos visszajeleznének? :)
Tényleg ilyenkor már késő a nyári munka kereséshez, május közepe-vége körül már érdemes rácuppanni.
Másrészt meg mindenkinek ezt mondják, be vagy regisztrálva, majd hívnak. Mindenkinek persze nem lesz munkája, mert nincs annyi lehetőség.
Ilyenkor kell azt csinálni, hogy bemész hetente érdeklődni van -e új, személyesen és még jópofizhatsz is, az csak még egy plusz. Megjegyzik az arcod és valószínűleg pár alkalom után te fogsz eszükbe jutni elsőként, hogy hívjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!