Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Óvónő vagyok, nekünk ált-ban...

Óvónő vagyok, nekünk ált-ban 5-ig megérkezik a fizetés. Most elseje péntekre esik. Szerintetek utalják a pénzt elsejéig?

Figyelt kérdés

2016. jún. 26. 15:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ma már nem fog, de nekem volt már, hogy negyed 5 körül érkezett a számlámra!
2016. júl. 1. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
nem jött meg (este 7 van)
2016. júl. 1. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, szentül meggyőződtem volna. 🙁 Mi ma utaltuk, szal hétfőn lesz, de kolléganőm állítja, hogy neki volt már szombati jóváírása is ☺
2016. júl. 1. 21:49
 14/18 anonim válasza:

A MÁK előre betáplálta a gépbe, legkésőbb 30-án, és 1-én indult az utalás, hétfőn jön majd meg a pénz, beleértve a családit is, bizonyos munkahelyeken akár keddre is csúszhat, mert még az is törvényes, de ez a banktól is függ.

Ebben az a szép, hogy az utalási dátumok előre egy évre hivatalosan be vannak jelentve, és most az 1. volt bejelentve. Neten megnézhető.

Persze, mindenki okoskodik. Az utalás elindításához nem kell dolgozni, ma már szerencsére számítógép végzi előre megadott paraméterek alapján.

Szombati pénz érkezést állítólag csak az egyik bank csinál, talán az mkb, illetve akkor van, ha az a szombat munkanap. Különben nem. MÁK-utalásnál nincs olyan, hogy este jön meg, csak ha az átfut a munkaadón. MÁKra nem érvényes a napközbeni 4 órás utalás.

2016. júl. 2. 11:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Na, szerintetek jön ma? :D
2016. júl. 4. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szerintem a legutóbbi kérdésed már absz indokolatlan, mert, akinek 4.-ig szokott jönni, annak ma jön, akinek 5.-ig, az meg egy nyitott kérdés (vagyis pontosabban : vagy ma, vagy holnap - mindegyik belefér, ezt már felesleges latolgatni. Persze, fogadásokat is lehet kötni rá, mint szinte bármire....
2016. júl. 4. 10:24
 17/18 A kérdező kommentje:
En kerek elnezest!
2016. júl. 4. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Megkaptad a fizut csillagom?
2016. júl. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!