Budapesten tud esetleg valaki jó asztalos céget?
Nem tudom, hogy mennyi ideje dolgozol asztalosként és mennyibe kerül az albérlet, de nettó 120 nem olyan rossz.
Persze albérletben nehéz...
Esetleg gondolkozz el rajta, hogy összeköltözöl mással (munkahelyen vki?), s akkor olcsóbb lenne az albérlet.
Van jó pár asztalos ismerősöm, aki munkanélküli - szóval ahhoz képest nem állsz rosszul :-) Az egyik közmunkán van pl.
1 éve vagy asztalos - ez azért még bőven kezdőnek számít...
Azt hiába hajtogatod, hogy az albérlet nem ér annyit, amennyit kérnek érte: nagyon felmentek az albérlet árak, annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek, meg amennyit adnak érte. Mosógépet nem kötelesek biztosítani - szerintem...
Mennyi az albérleted rezsivel?
Na jó, próbáltam volna segíteni, hol tudnád egy kicsit megfogni a pénzt vagy min kellene változtatni, de se az albérlet árat, se semmit nem írsz csak hajtogatod a panaszodat - ezzel nem leszünk előrébb - nekem meg nincs ennyi időm, hogy harapófogóval szedjem ki belőled.
Akkor az a tanácsom, hogy vagy kezdj el másik albérletet keresni vagy nézd az álláshirdetéseket szorgalmasan - nem fogja senki a sült galambot a szádba repíteni.
Max rájössz arra, hogy Budapesten sem kolbászból van a kerítés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!