Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten tud esetleg valaki...

Budapesten tud esetleg valaki jó asztalos céget?

Figyelt kérdés
Jelenlegi cégemnél éppenhogy 100on felül keresek..Pontosabban 120at..De nem tudok belőle rendesen megélni... Albérlet fizetéssel mindig csúszok rossz is az albérlet ahol vagyok nem ér annyit amennyit fizetek érte de meg is kell élni szüleimet nem tudom segíteni igy sokáig nem tud ez igy menni.... Nem rég költöztem fel pestre és nem vagyok annyira képben a dolgokkal itt..
2016. jún. 26. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Csinálj valami vállalkozást. Cégnél sosem fogsz ennél jobban keresni.
2016. jún. 26. 12:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem vállalkozást csinálni de hitelt nem fogok ilyenre felvenni... Eleg anyamek hitele...
2016. jún. 26. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyi ideje dolgozol asztalosként és mennyibe kerül az albérlet, de nettó 120 nem olyan rossz.

Persze albérletben nehéz...

Esetleg gondolkozz el rajta, hogy összeköltözöl mással (munkahelyen vki?), s akkor olcsóbb lenne az albérlet.

Van jó pár asztalos ismerősöm, aki munkanélküli - szóval ahhoz képest nem állsz rosszul :-) Az egyik közmunkán van pl.

2016. jún. 26. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Igyis csak szobat berlek es nehez megelni... Majdnem egy eve dolgozok.. Az a baj h az alberlet ahol vagyok gaz... Mosogep se jo se semmi es nem er annyit amennyit elkernek erte es igyis masfel orat utazok a munkahelyig....
2016. jún. 26. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:

1 éve vagy asztalos - ez azért még bőven kezdőnek számít...

Azt hiába hajtogatod, hogy az albérlet nem ér annyit, amennyit kérnek érte: nagyon felmentek az albérlet árak, annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek, meg amennyit adnak érte. Mosógépet nem kötelesek biztosítani - szerintem...

Mennyi az albérleted rezsivel?

2016. jún. 26. 14:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kotelesek biztositanibde ha van hat eleg gaz h mosni nem lehet vele.. Az aram elmegy ha egyszerre harom dolog mukodik aram alatt ezzel kell folyamat szorakozni,hogy akkor ki mit ne csinaljon,hogy nr menjen el az aram..rajtam kivul meg heten laknak itt mindig van egy nap mikor mos valaki a tulajnak az a baja a hutto se jo nem lehet benne kajat tarolni se az ajtot csoda ha be lehet csukni de azt is nehezen mert ossze vissza volt mar feszitve....Ne csodalkozzon senki ha ezek utan nem akarok itt maradni... Ennyi erovel egy cigany putriba is mehrtnek lakni... Emelett aludni se tudok mert allabdoan balhe megy..
2016. jún. 26. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Na jó, próbáltam volna segíteni, hol tudnád egy kicsit megfogni a pénzt vagy min kellene változtatni, de se az albérlet árat, se semmit nem írsz csak hajtogatod a panaszodat - ezzel nem leszünk előrébb - nekem meg nincs ennyi időm, hogy harapófogóval szedjem ki belőled.

Akkor az a tanácsom, hogy vagy kezdj el másik albérletet keresni vagy nézd az álláshirdetéseket szorgalmasan - nem fogja senki a sült galambot a szádba repíteni.

Max rájössz arra, hogy Budapesten sem kolbászból van a kerítés....

2016. jún. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!