Nyíregyháza nyomdai diákmunka milyen hogy zajlik mit kell csinálni?
BORZALMAS.
Kezdjük ott, hogy a kedves jobdiáknál rá kérdeztem, hogy az nagyon nehéz e, kell e emelgetni(mivel a hátam miatt nem emelgethetek) és azt mondták nyugodtan menjek egyáltalán nem megerőltető legfeljebb unalmas.
8 órán keresztül nem lehetett leülni mert rögtön fel állítottak.Volt ott egy nő(gondolom ő ott dolgozik alapból) aki meg ült egy a széken és úgy szépen nevetgélt(kibszott irritáló volt ahogy vihorásztak).A nagy kalodákat is vagy mi(nem tudom a nevét de talán ez) nekünk kellett összerakni.
Senkinek sem ajánlom ez a munka nem ér meg higyjétek el 4500 ft-ot. A jobdiák meg egy aljadék...direkt kiemeltem hogy de ha mégis bármit pakolni kell a hátam tönkre megy, ááá nem kell semmit pakolni menj nyugodtan.
6 óra elteltével azt sem tudtam hogy álljak annyira fájt az egész gerincem és nem engedtek leülni!! Miközben a 2 nő vihorásztott ülve és nem dolgoztak csak mikor a főnök bejött.Kihasználják teljesen a diákokat.
Ez az igazság arról a helyről.Hihetetlenűl bunkó egy társaság a jobdiákkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!