Diákmunka nettó 1000 Ft feletti órabérrel Budapesten: hol találok ilyet?
Figyelt kérdés
Amihez nem kell különösebb szakképzettség és nyelvtudás. Jöhet privátban is!2016. jún. 19. 22:24
11/17 anonim válasza:
Ok, ezt benéztem.
De ettől még igaz, hogy 160 ezres nettót hoz ki, ami a mai világban képzett emberek (állami szférában egy csomóan keresnek ennyit) fizetése. Full képzetlenként ez már álom bér bármilyen szektorban.
12/17 anonim válasza:
Ennyit max akkor ha programozni tudsz esetleg valami gazdasági de az jóval kevesebb. De ezen kívül akármilyen tudással is nem kapsz ennyit!
13/17 anonim válasza:
Nálunk egyébként multinál az egyetem alatt jövő gyakornokok diákmunka keretében keresnek kb ennyit. De ők azért már dolgozni is tudnak valamit, tehát nem nyelvtudás és szakképzettség nélküli emberekről beszélünk
14/17 anonim válasza:
Szia nekem a tesóm ezer forintos órabérbe dolgozott egy étere-bárba holnap találkozok vele és megkérdezem hogy holl dolgozott naponta 12.000-ezret kapott
15/17 anonim válasza:
"Szia nekem a tesóm ezer forintos órabérbe dolgozott egy étere-bárba... naponta 12.000-ezret kapott"
Ja, de jó eséllyel napi 4 órában bejelentve, a többit zsebbe.
Aztán, ha nem fizet a tulaj, mehet a sóhivatalba - max 4 órás bérét reklamálhatja meg.
De ha rendesen, hivatalosan 12 órában van bejelentve, akkor bocsánat - tisztelet a kivételnek.
17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi, ez tényleg jó lenne csak kár hogy nem napi 8 óra és 8000 Ft :D
2016. júl. 7. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!