Ha választani kellene munka szempontból: Fehérvár vagy Budapest?
Figyelt kérdés
Jelenleg Pesten dolgozom egy cégnél, de nem szeretem a helyet, mert előrelépésre nincs lehetőség, viszont biztos az állás. Most úgy néz ki, hogy kapnék egy jobb pozíciót Fehérváron, kb. ugyanannyi fizetésért. Oda viszont nem sok kedvem van visszaköltözni. Ti mit csinálnátok a helyemben? Várjak még Pesten, ahol a megüresedő állásokra 100-an jelentkeznek velem együtt, vagy menjek haza és próbáljam meg ott? Egyszerűen nem tudok dönteni. Köszi a válaszokat!2016. jún. 8. 23:54
1/7 anonim válasza:
Fejlődni kell, előrelépni. Ha a pozíció jobb Fehérváron, akkor azt kell választani, és előrébb jutni. Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Gondolom Pesten albérletben laksz, méregdrágán (ha tévedek, bocs), ha viszont visszaköltözöl, akkor lehet, hogy a lakbért is meg tudod spórolni - de legalábbis olcsóbban találsz. Fehérvár nem a világ vége, onnan gyorsan fel tudsz jutni Pestre - ha nosztalgiád van :-)
Szerintem az, hogy a mostani helyedet nem szereted, meg az, hogy jobb pozíciót kapnál, eléggé Fehérvár felé mutat. Egy kérdőjel marad csak: lehet, hogy az egy nem biztos állás?
3/7 anonim válasza:
Ha a mostani munkád biztos, Fehérváron meg ugyanaz lenne a pénz, minek költöznél? Ha ott meg tudtál nyerni egy pozíciót, az fog menni Budapesten is. Pláne ha költözni sincs kedved...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Holnap lesz egy második kör, majd kiderül mit mondanak. Ha pénzben is többet ajánlanának, akkor is nehéz a döntés, mert szórakozni kimozdulni itt jobban lehet, és ez is szempont sajnos, mert még fiatal vagyok.
2016. jún. 9. 12:30
5/7 anonim válasza:
Milyen volt az interjú? Hogy döntöttél? Melyik cég? IBM, alcoa...?
6/7 A kérdező kommentje:
Vége van az interjúknak, ugyanazt a pénzt mondták, mint Pesten, próbaidő alatt meg nevetségesen keveset, úgyhogy visszautasítottam. Remélem jó döntést hoztam, de semmi kedvem nem volt oda menni, ennyiért, másrészt tudtam, hogy egy évig szeretnék ott lenni maximum, amíg tapasztalatot szerzek. Azért jó, hogy pont került a dolgok végére.
2016. júl. 20. 14:08
7/7 anonim válasza:
Akkor Videoton.
Sok sikert a későbbiekben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!