Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gepelo.hu oldal tapasztalatok?

Gepelo.hu oldal tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
0 az egész. Fizess be ennyit és ennyit hogy legyen szerződésed, illetve tesztet kell írni, amiből van amelyik fizetős de szükséges megcsinálni hogy dolgozhass, utána munka az nincs, vagy ha van is akkor olyan keveset ad hogy nem éri meg vele foglalkozni. Én is bepróbálkoztam de rájöttem hogy kamu nulla az egész.
2016. jún. 9. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
érdekes amit az előző ír, csakhogy nem igaz. Én több mint 4 éve regisztráltam, de még egy Ft-ot nem kellett külön befizetnem. Munka pedig nagyjából heti rendszerességgel van. Mivel több ezer regisztrált tag lehet, így ha a feladatok kiküldésénél nem vagy gépközelben, akkor sajnos lemaradsz a heti adagról.
2016. júl. 9. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!