Külföldi munka egyedül?
22 éves vagyok, nem szívesen,de a több pénzért elmennék külföldre, bár ha rágondolok,hogy az ismeretlen kicsit elrettent, aztán máskor hív(na) a kalandvágy, megállnám egyedül a helyem ..Anglia lenne az úti cél ott találtam egy jó munkát.. igazából jobb lenne Ausztria, sokkal közelebb van könnyebb onnan haza jönni mondjuk egy hétvégén.
Egyedül vállalnátok ezt teljesen egyedül lenni hónapokig évekig? Ha azt ott hagyom és haza jövök , nem igazán találhatok majd itthon jobb munkát.. legalább is anyagi szinten.. a pénz,ami húz külföldre. Nem mindegy,hogy 3 hónap alatt van 300 000-em vagy 1 hónap alatt.
Milyen az angliai élet, milyen az angol emberek,angol munkatársak? Vannak ott ugyan úgy köcsögök vagy azok másabbak kedvesebbek?
Aki külföldön dolgozik,az hogyan állt neki,hogy bírja? Talán ha lenne valaki,aki jönne velem,akkor könnyebben mennék.
Éltem Londonban 3 évet, onnan költöztem Bécsbe 2 éve. Mi 2-en voltunk mikor kimentünk, szintén nem ismertünk senkit és így visszagondolva egyedül 100 hogy nem vágnék bele. Csak a pénz miatt mennél? Ebből a szempontból Anglia és főleg London nagyon rossz választás, egy minimál körüli melóból alig tudsz megélni, nagyon sok magyar penészes tömegszálláson lakik, hétről hétre élnek és sokan pár hónap után vissza is költöznek mert semmi értelme jó szakma, vagy jól fizető munka nélkül kimenni.
Akkor már inkább Ausztria, jóval barátibbak a megélhetés költségei, jó minőségűek az albérletek és nem szakad folyamat az eső sem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!