16 évesen kiadhatom a könyvemet?
Jogaid vannak,csak éppen nem biztos,hogy
1.Pénzed lesz rá,hogy kifizesd a kiadót,a nyomdát...és a többi költséget
2. Nem biztos.,hogy találsz olyan valakit aki ki is adja neked,mert lát benne valami fantáziát
De egy próbát megér...
sok sikert hozzá
Nem vagyok szegény, de annyira gazdag sem. Először csak próbálkoznék, aztán ha megy nagyobb tételben, nyomatnám. [link] gondolkodok, csak nemtudom hogy hogyan terjesztik. könyvesboltba eljut-e stb. stb. De biztos hogy itt nyomatom le majd a könyvemet.
Kezdő löketnek egy 20-as, 30-asba gondolkodok. Talán próbának ennyi elég :S
Szerintem próbálkozz! Hajrá! Ha ez érdekel és tehetséges vagy és szándékozol még további könyveket írni, van esély rá, hogy előbb-utóbb bejön a tuti:) Itt egy link, Ad Librum kiadó, van többféle kiadási lehetőség, van közte olyan is ami tök olcsón lehetséges, és kezdőként első köben gondolom az a legfontosabb hogy egyáltalán kinyomják és megjelenjen, és megismerjék a neved:)
[link] (Amiről én beszéltem az a POD kiadás, azt írják csak 65 ezer az indulás.. Persze gondolom korlátozott jogokkal menne ha ilyen olcsó, de olvasd el részletesen. :)
Mindenképpen érdemes lenne elolvastatni azokkal, akiknek szántad a könyvet (barátaid, ismerőseid, olyan tanár, akivel jó kapcsolatot ápolsz és adsz a véleményére)
Aztán próbálkozz meg pályázatot keresni, hátha valaki támogatja a fiatal tehetségeket, vagy elküldeni könyvkiadóknak. Ha látnak benne fantáziát...biztos segítenek a nyomásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!