Angol nyelvtudást mennyire veszik szigorúan egy álláshirdetésnél?
Van ahol nincs beleírva, azonban néha mégis kell használni, ez számomra oké, de mindennapi konferenciákhoz, megbeszélésekhez nem elég. Több ilyen helyen dolgoztam már, sehol sem volt probléma h nem vagyok profi. Viszont ahol beleírják kérdés hogy mennyire várják el. Szakmailag képzett vagyok de a nyelv nem megy olyan jól. Magyarul sem szeretek annyira sokat beszélni am, max pár témáról, de munkában leginkább a lényegre korlátozom, pár szóban letudom a beszélgetést.
Volt már ahol mondták , h kevés az angolom de mégis felvettek volna mert kevés volt a jelentkező, azonban mégse akartam oda menni.
Teljesen változó. Volt olyan cég, ahol hosszasan nyúztuk egymást angolul a HR-sel, pedig tudom, hogy szökő évente kell használni náluk, most pedig napi szinten kell, egy amerikai multinál vagyok, és annyit kérdeztek csak az állásinterjún, hogy beszélek e angolul, egy szót nem kellett szólnom (mondjuk az első nap kiderült volna, ha nem tudok, mert angol nyelvű volt a belépőkártya igénylő form :))
Egy szó mint száz, cége, HR-se válogatja, hogy a hirdetésbe beírt kompetenciák közül melyikre milyen szinten kérdeznek rá.
:) köszi a válaszokat.
Azért elég nagy kockázat ha első nap derül csak ki mert akkor már mind2 félnek szívás. Nem is tudom mi lenne ilyen helyzetben :D
Egyébként ilyen formokat ki tudnék tölteni, meg leveleket is megírni, de ha gyorsan kell bonyolult telefonbeszélgetéseket lebonyolítani az már tuti nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!