Esetleg tudna felvilágosítást adni hogyan zajlik az állásinterjú az államkincstárban itt gondolok a kérdésekre esetleges tesztekre?!
Figyelt kérdés
Tényeken alapuló válaszokra vagyok kíváncsi!2016. máj. 30. 07:28
1/5 anonim válasza:
Teszt? Ne röhögtess! Egyetlen kérdésük, hogy mivel foglalkozik a Kincstár, elmondják, hogy mi a feladat, aztán veszik fel a protekcióst.
2/5 anonim válasza:
Megkérdezték, milyen végzettségem van, hoztam-e önéletrajzot. (Munkaügyi Központban jártam és az ott dolgozó a jelentkezési határidő lejárta előtt 15 perccel (!!!) szólt, hogy oda közvetít ki embereket, menjek. Mentem, szerencsére max 10 percre volt gyalog is.)
Elmondta, hiába van diplomám, csak középfokúra ad bért. Vissza se szólt utána...
3/5 anonim válasza:
kincstárban van teszt, alap bérszámfejtés, pótlék, cafeteria volt benne, semmi extra. Viszont nem azt vették fel, aki a legjobb lett, hanem a legrosszabbat... (10 éve főiskolás, bérügyintézőn bukott, stb)
5/5 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalt elbeszélgetés volt semmi teszt nélkül az viszont tény hogy az értesítés határidejét nagyon nem tartják be!
2016. jún. 10. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!