Aki osztrákként eladóként dolgozik az nagyon butának számít?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom ott szinte mindenki továbbtanul.2016. máj. 21. 21:46
1/4 anonim válasza:
ott sem mindenki tanul tovább. ott is vannak kétkezi osztrákok, akik dolgoznak. Ausztria is olyan mint Magyarország. A bérektől meg nem kell hasraesni, az eladó 1300 €-ja ugyanúgy nagyon gyenge pénz helyi szinten, mint a magyar eladó 90-100 ezer Ft-ja.
2/4 anonim válasza:
Én Németországban élek, itt az eladók elvégzik szépen az Ausbildung -jukat, szóval nem hülyék. Gondolom Ausztriában sem azok.
3/4 anonim válasza:
Nem számít butának, hanem ott megbecsülik a munkát.
4/4 anonim válasza:
Nem. Európai viszonylatban nézve elég sokan nem tanulnak tovább Ausztriában. Másrészt miért ne akarhatna valaki kimondottan eladónak készülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!