Ez fair állásajánlat?
Figyelt kérdés
Belefutottam egy érdekes dologba. Egyik hirdetéses oldalon (ahol azért szűrik) láttam egy raktári állást, amit alkalmi - részmunkaidős munkának hirdettek. Nincs melóm, addig jó, amíg nem jön más, mert közben mehetek interjúzni. Csak az van írva, hogy rugalmasan lehet csinálni, akár suli mellett, mellékállásban hű milyen jó stb. Megplyáztam, mert pár órában azért a pakolászás, címkézés is jó. Bemegyek, erre kiderült, hogy a részmunkaidő, csak nőkre vonatkozik, férfiaknak teljes munkaidő, napi 9 óra pakolászás. Alkalmi munka? nem. Csak alkalmi munkaviszonyban vagy bejelentve próbaidő alatt. Írtam bérigénynek egy százast és mellé, hogy az adott óraszámot ebből vonja le. Mikor mondta, hogy napi 9 óra, mondom, akkor szeretném ezt 120 ra módosítani. Képzeljétek, az arcomba nevetett! Ja, és még interjún kérdezgette férfi létemre, hogy hol lakom, kivel lakom együtt, és van-e barátnőm, a szüleim mit dolgoznak. Ez milyen már? Elkezdi hogy hívjam vissza a mai napon ha jó és már holnap menjek. Úgy tudom legalább 1-2 nap járna, de így biztos hogy nem hívom fel. Én ebben semmit nem tartok fairnek pláne hogy kinevette az ajánlatom. Szerintetek?2016. máj. 18. 13:06
1/4 anonim válasza:
Pedig fair. Olcsó, kiszolgáltatott munkaerő kell nekik, azért kérdezgetnek a hátteredről.
3/4 anonim válasza:
Én azért felhívnám őket, legalább azért, hogy elküldjem őket a p*csába.
4/4 anonim válasza:
#2: ez sajnos nem csak Magyarorszag, hanem egesz Europa. Csak Magyarorszagon mar pofatlanabbul csinaljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!