Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még remény? (munkahely,...

Van még remény? (munkahely, hosszú lesz. )

Figyelt kérdés

Rátaláltam a szerelmemre,összeköltöztünk,és az első fél évben volt munkánk,aztán őt nem fizette ki egyik építőipari cég.Akkor még az anyja házában laktunk,de hamarosan visszaköltözött ő is..már a csillagokat is lehoztuk az égről,de munkát nem találtunk.Az anyósom miatt gyomorgörcsök gyötörtek,és hullani kezdett a hajam,annyira szeretett engem..nagyapám segítségével elköltöztünk egy albérletbe,ahol kínkeservesen próbálunk életbe maradni,miközben még egy építőipari cég használta ki a párom munkaerejét,és MÉG EGY,amelyik tartozik 6 havi fizetéssel.voltunk már miatta a munkaügyi bíróságon,minden követ megmozgatunk álláskeresés szempontjából,munkaügyi központ,fejvadász cégek(hónapok alatt 2 napos munkát adtak,abból is 3000ft lett a miénk)önéletrajzgyártás ezerrel,de még egy telefon sem,vagy száz munkát keresünk hirdetés feladása,bejártuk a belvárost,Újpestet is,mivel ott lakunk,oda is bementünk,ahol nem volt kiírva felvétel,az összes ismerőst megkérdeztük,a párom kőműves,az összes építkezést amit láttunk,megkérdeztük,az ezer éves segédmunkás hirdetéseket mind felhívtuk,hátha még keresnek,a piacokon a zöldségeseket mind megkérdeztük,a kukásoknál is voltunk,mind hiába!egy aktivista munka miatt három normális állást mondott vissza a párom,majd NEM FIZETTÉK KI újból,a tescoba 5-6 jelentkezést beadtunk,de még fel sem hívtak minket egy interjúra sem,a munkaügy nem hogy munkát nem kínált,de még az álláskeresésit is össze vissza kisebb,nagyobb összegekben utalta,ami már le is járt.Csak mi lennénk ilyen szerencsétlenek???Most ott tartunk,hogy este kiment a konyhában az égő,és gyertya mellett főzöm a rántott levest,amibe néha kerül kenyér,néha nem..Ha nem fizetjük ki 15-én a lakbért,lelakjuk a kauciót,és hosszas együttélés után szét kell költöznünk,mindenki megy,ahová befogadják magában!Mégis mit tennétek ilyenkor?Már rémálmomban is állást keresünk hirdetéseket adok fel,nem tudom mi lesz a vége..mindenki átvert,mindent kipróbáltunk,az mlm től a ptc-n átt a bedolgozásig,mondanom sem kell,hogy mind átverés,vagyis megéléshez kevés,mostmár ezt is tudjuk.Ma ismét voltam a piacon kérdezgetni,de még forgalom sem volt.Tegnap a Westendbe,de ott sincs semmi..Nem vagyunk büdösek,nem vagyunk csúnyák,nincs fogyatékosságunk,nem értem mi a baj?!Mégcsak cigányok sem vagyunk,egyszerű magyar átlagemberek,akik rendelkeznek a megfelelő intelligenciával,mások meg bután ülnek,és kaszálják a pénzeket a semmiért!Mi,akik tennénk is valamit érte,mi meg nem kellünk sehová!?!Hamarosan annyira kikészülök,hogy kiszaladok a vonat elé..Néha úgy fekszem le,hogy igazán nem bánnám,ha nem ébrednénk fel többé..

Mondjátok,mit csináljak?Hamarosan tényleg öngyilkosak leszünk ebben az élhetetlen világban!Bocs,hogy hosszú,de valakinek el kellett mondanom!Megbolondulok...

24/L

2010. ápr. 9. 15:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szintén mai:

Patikába keresünk nagyon megbízható, munkájára nagyon igényes és nagyon precíz fiatal takarítónőt!

Munkahely : Budapest Baross utca 8. kerület

Jelentkezés önéletrajzzal : haromsas@yahoo.com

Érdeklődni telefonon, csak önéletrajz küldése után : 3137210

2010. ápr. 9. 17:32
 12/28 A kérdező kommentje:

köszönöm,felhívtuk a kőművest,még keres,de azt mondta erzsébeten van,és nem tudna bejárni,és inkább a 20.kerületben keres..pedig már kezdtem örülni..

te amúgy hol találtad?Mert a keresőbe beírtam,hogy kőművest budapest,és mind ilyen 2003-2009-eseket adott ki..a következő gáz az,hogy most beszéltük le az utolsó fillérünket..mostmár csak e-mailesre tudnánk írni,ha lenne,de tényleg,honnan szedted,kérlek mondd meg!!

2010. ápr. 9. 18:45
 13/28 anonim ***** válasza:

Hú, végigolvastam. Figyu, fel ne adjátok már. Pár év múlva az idő majd megszépíti az emlékeket.. majd emlékezni fogtok rá, milyen volt gyertya mellett rántottlevest főzni.. Kb. tizenhat éve én pld. egy üres bútorozatlan lakásban aludtam két hétig, télikabátokon, mert a rokonaim elvitték az ágyamat (a lakás önkormányzati volt, és meghalt a nagynéném, aki befogadott, és az ő lánya üriítette ki a lakást, amig én dolgoztam... nagyon gáz volt.)

Amúgy a hirdetést itt találta az előző válaszoló:

[link]

(beütöttem a google-ba azt a szöveget, ami a hirdetés, és ezt dobta ki).

2010. ápr. 9. 23:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Így van, innen való a hirdetés. :-) Sajnos csak most láttam, hogy írtál közben. :-(
2010. ápr. 10. 00:29
 15/28 anonim ***** válasza:

Párodnak heti vagy napi fizetéssel kellene megállapodni próbaidő alatt, mellesleg az építőipart hanyagolnám nagy ívbe...

Menjen el egy áruházba árufeltöltőnek, vagy takarítani vagy ilyesmi..

Én is próbálkoztam építőiparral de 3 nap után kiderült hogy a céget felszámolták fél éve...

2010. ápr. 10. 01:28
 16/28 anonim ***** válasza:

Ja és azok amik nektek vannak nem számítanak végzettségenk...

Olyan mintha nem is lenne semmi.

Körbe kell nézni hol vesznek fel 8 általánossal, eladói állásokat kéne keresgélni meg ilyesmiket...

2010. ápr. 10. 01:30
 17/28 anonim ***** válasza:

Nameg még valami, internetes álláskeresést felejtsd el mert senkit sem fog érdekelni a hirdetésed, illetve ha feladnak egy álláshirdetést azt már a feladás pillanatában be is töltötte valaki...

Szépen el kell indulni kilincselni és bemenni minden boltba meg helyre ahol emberek dolgoznak és megkérdezni hogy van e felvétel..

Ez manapság már csak így müködik...

2010. ápr. 10. 01:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Tescoba meg úgy menj hogy minden boltban más a kisgóré..

És vagy kell neki ember vagy nem, a központban általában xarnak az álláskeresőkre mert megoldják bérelt munkaerővel munkaerőkölcsönzővel a droid munkások utánpótlását, meg egy kisgórénak is egyszerübb szólnia központba hogy küggyetek már 10 parasztot mint ügyintézni a beléptetésed..

Nézz be ilyenekbe is hogy cba match spar stb... Mindenhová be kell menni érdeklődni ahol csak melóznak emberek...

2010. ápr. 10. 01:40
 19/28 anonim ***** válasza:

NAmeg még valami, soha senkire nem kell várni 1 napnál tovább, ha van felvétel akkor az általában ott helyben kiderül, és holnap vagy a hét elején már mehetsz is belépni..

Minden más csak mellébeszélés, időhúzás, meg kozmetikázott húzd már el a beled...

2010. ápr. 10. 01:45
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha kaptatok álláskeresési támogatást, jogosultak lehettek RÁTra. Az önkormányzatnál kell igényelni. Vállalni kell, hogy elfogadod a közmunkát, és valamennyi ideig kötelező is közmunkát adniuk, arra az időre munkabért kapsz és beleszámít a nyugdíjba és az álláskeresésibe. Kérjetek az önkormányzattól rendkívüli szoc. segélyt, lakhatási támogatást (nem tudom, albérletre jár-e). Adjátok be az igényeteket önkormányzati bérlakásra, ha van olyan a lakóhelyeteken. Tudom, ezek nem végleges megoldások, de legalább enyhít a helyzeten, ha sikerül.
2010. ápr. 10. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!