Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik kemény munkát végeznek,...

Akik kemény munkát végeznek, azok hogy viselik?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például arra, hogy reggel 6-ra be kell menni, utána este 6-ig ott tartanak, mondjuk van ebédszünet. Aztán esetleg még haza is kell vinni a munkát és otthon késő estig foglalkozni vele. Tegyük fel, hogy a fizetés sem valami sok. Filmekben láttam ilyet rengetegszer, hogy ott ültetik az egyént a munkahelyen egész nap, aztán határidőre kell valami pályázatot beadni meg ilyenek. Gyakorlatilag marad a hétvége, de akkor meg ott vannak az otthoni tennivalók. Milyen érzés, ha nincs az embernek magára és másokra ideje?

2016. máj. 9. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
úgy, hogy 2 év alatt kiégtem és gyomorgörccsel kerültem kórházba. Amikor meg bent elmeséltem, akkor még én voltam a rossz. na akkor jutottam el oda, hogy inkább füvet legelek, minthogy modern rabszolga legyek még 1x.
2016. máj. 9. 20:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Fú, ez kemény. Remélem azért jobban vagy.
2016. máj. 9. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze, ennek már van pár éve, szerencsére semmi maradandó dolog nem lett belőle.
2016. máj. 9. 21:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem majd megpróbálom kerülni az ilyesmit. Hajlamos vagyok összeroppanni, már az iskolában is volt amikor fogytam 20 kilót.
2016. máj. 9. 21:18
 5/12 Beviz Elek ***** válasza:
Szívós genya vagyok, csinálni kell.
2016. máj. 10. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:
mindenki a saját munkáját tartja a legkeményebbnek
2016. máj. 10. 12:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez igaz.
2016. máj. 10. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
heti 65-70 órát nyomok le, 2 vállalkozásról van szó, egyik melóhelyem stresszes is, másik kevésbé, időnként meglepem magam vmivel (óra, TV ilyenek), hogy a fenntartsam a motivációt. De érzem, hogy nehéz dolog lesz nem belefásulni, kiégni.
2016. máj. 10. 20:39
 9/12 Beviz Elek ***** válasza:
Én picivel több óraszámot nyomok, de hasonlóan teszem mint te, csak kocsival lepem meg magam és hozzá vásárolok raklapszámra cuccot.
2016. máj. 10. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Helyes, ki- mire szeret költeni.
2016. máj. 10. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!