Angliában hogy lehet megélni ~1200 fontból, ha nem 5 pakisztánival laksz együtt egy munkásszállón?
Elsősorban szügséges egy stabil nyelvtudás, ha ez nincs, akkor marad a gyári munka, valamint a vendéglátó-ipari aljamunka, ami a megélhetéshez viszonylag elég, de félretenni képtelenség. Bár a vendéglátó-iparban is van jólfizető állás, de ott is szükséges a nyelvtudás.
Akinek van nyelvtudása, annak valószínű, hogy van főiskolai vagy egyetemi végzettsége, az már más kérdés, hogy olyan szakon, amit hasznosítani is tud.
Én azt mondom, hogy a felsőfokú végzettség nélkülözhető egy jobb, fizetősebb álláshoz, de a nyelvtudás az semmiképpen nem.
Ne vicces junk mar, £1200 Londonban csoro vagy mashol meg felre is tudsz tenni.
Kozeptajra menj pl Birmingham, anglia 2. legnagyobb varosa, nagyon hasonlo londonhoz, csak a toredekebe kerul.
En parommal berelek jo kornyeken 1 nagy halo, nappali, konyha furdo teljes lakast HAVI £400 ! Akkor a heti berletem £17,50 az egy honapra £70. Kaja sem veszes kb £300 kettonknek.
Kijottem ures zsebekkel es most az Iphone 6-rol irok es megyek Juliusban Barcelonaba nyaralni etc.
Az a problema, hogy Londont veszitek atlagnak pedig az egy kulon vilag!!
Menj fel gumtreera konkretan a havi £400 2 szoba + nappali (www.gumtree.co.uk)
Nem tudom, ki terjeszti még mindig ezeket a munkásszállós baromságokat. Lehet azok, akik úgy mennek ki külföldre, hogy nem beszélik a nyelvet, aztán húzzák a szájukat, hogy milyen rossz körülmények között kell élniük?
2 évig egyedül éltem Londonban havi 1300 fontból. Télen kb. 800-850 font volt rezsivel együtt a szobakonyhás kis lakásom, nyáron kevesebb. Belváros kb. 40-50 perc busszal. Buszbérlet asszem havi 100 körül volt, kaja havi 50-60. A többi megmaradt szórakozásra és félretenni. Én inkább azt nem értem, hogy lehet az, hogy valaki nem tud ennyiből megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!