Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában hogy lehet megélni...

Angliában hogy lehet megélni ~1200 fontból, ha nem 5 pakisztánival laksz együtt egy munkásszállón?

Figyelt kérdés
Trollok kíméljenek, komolyan kérdezem.

2016. máj. 9. 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
így van. szerencsére egyre többen átlátják a pályát, és rájönnek, hogy minimálbér vagy afölött kicsivel keresni itt sem egy jó életszínvonal. aki otthon szó szerint éhezett, nem volt semmi lehetősége egy borsodi faluban, annak esetleg ideig-óráig megfelel a brit minimálbér, de aki otthon 100 felett keresett, idekinn pedig nem keres Londonban legalább 1500 nettót, vidéken 1200-t, annak nagy visszalépés. csak sokan szeretik bebeszélni maguknak, hogy milyen jó is reggel 5-kor sorban állni a WC-re várva. amikor kijöttem, én is laktam közösen 4 emberrel, de 3 hónap után tovább is léptem abból az életből. van egy srác, 5 éve egy házban laktunk, nem beszélt angolul, de mekiben nyomta, valamelyik nap összefutottunk, még mindig mekizik, és angolul továbbra sem beszél!!!!! 5 éve sem! az ilyen emberek nem tudom mit keresnek itt. Anglia lehetőséget nyújt, ha él vele az ember. Aki a sült galambot várja, az itt sem boldogul.
2016. máj. 10. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Igaza van annak aki azt irta, hogy nem szabad forintositani az angol bereket.Az 1200font kb 120-140ezer forintos magyar fizetesnek felel meg.
2016. máj. 14. 11:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon korrekt válaszok, köszi!
2016. máj. 17. 08:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor most miért lenne érdemes kimenni? Mi az a munkakör, ami mellett lehet élni és félretenni?
2016. máj. 18. 07:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Elsősorban szügséges egy stabil nyelvtudás, ha ez nincs, akkor marad a gyári munka, valamint a vendéglátó-ipari aljamunka, ami a megélhetéshez viszonylag elég, de félretenni képtelenség. Bár a vendéglátó-iparban is van jólfizető állás, de ott is szükséges a nyelvtudás.

Akinek van nyelvtudása, annak valószínű, hogy van főiskolai vagy egyetemi végzettsége, az már más kérdés, hogy olyan szakon, amit hasznosítani is tud.

Én azt mondom, hogy a felsőfokú végzettség nélkülözhető egy jobb, fizetősebb álláshoz, de a nyelvtudás az semmiképpen nem.

2016. máj. 18. 12:02
 16/18 Norman Bates válasza:

Ne vicces junk mar, £1200 Londonban csoro vagy mashol meg felre is tudsz tenni.

Kozeptajra menj pl Birmingham, anglia 2. legnagyobb varosa, nagyon hasonlo londonhoz, csak a toredekebe kerul.

En parommal berelek jo kornyeken 1 nagy halo, nappali, konyha furdo teljes lakast HAVI £400 ! Akkor a heti berletem £17,50 az egy honapra £70. Kaja sem veszes kb £300 kettonknek.

Kijottem ures zsebekkel es most az Iphone 6-rol irok es megyek Juliusban Barcelonaba nyaralni etc.

Az a problema, hogy Londont veszitek atlagnak pedig az egy kulon vilag!!

Menj fel gumtreera konkretan a havi £400 2 szoba + nappali (www.gumtree.co.uk)

2016. máj. 24. 23:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Az úgy korrekt! A "vidéki" anglia nekem amúgy is jobban bejön.
2016. máj. 25. 08:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki terjeszti még mindig ezeket a munkásszállós baromságokat. Lehet azok, akik úgy mennek ki külföldre, hogy nem beszélik a nyelvet, aztán húzzák a szájukat, hogy milyen rossz körülmények között kell élniük?

2 évig egyedül éltem Londonban havi 1300 fontból. Télen kb. 800-850 font volt rezsivel együtt a szobakonyhás kis lakásom, nyáron kevesebb. Belváros kb. 40-50 perc busszal. Buszbérlet asszem havi 100 körül volt, kaja havi 50-60. A többi megmaradt szórakozásra és félretenni. Én inkább azt nem értem, hogy lehet az, hogy valaki nem tud ennyiből megélni.

2016. szept. 20. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!