Üzleti gazdaságtan érettségivel van lehetőségem?
Figyelt kérdés
Most fogom befejezni az érettsègit, közgazdasági szakközépbe jártam, a választott (tehát a 4 kötelező mellett a +1) tantárgyam az üzleti gazdaságtan, emellett gépírás órákon is túlestem, 2 évet tanultam azt a tárgyat. Érettségi után szeretnék elhelyezkedni, továbbtanulni esetleg munka mellett végezhető esti/levelező tagozatra gondoltam. Mennyi esélyem lenne így munkát találni? Milyen helyekre lenne érdemes jelentkezni? Előre is köszönöm!2016. máj. 8. 02:32
1/1 anonim válasza:
Egészen konkrétan semmi. Az érettségi ma semmire sem elég, maximum betanított munkákra.
Ha feltétlenül dolgozni akarsz, akkor sokkal jobban jársz, ha egyetem mellett, diákként csinálod, még talán pénzben is jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!