Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire gáz a nettó 170...

Mennyire gáz a nettó 170 ezres fizetés cafeteriával, mindennel együtt?

Figyelt kérdés
Ennyit keresek.
2016. máj. 6. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Hát a hozzászólásaid alapján az is jó, hogy ennyit megkeresel. Miért kell ilyen durván beszólni?
2016. máj. 7. 17:10
 22/27 anonim ***** válasza:
56%
Ha mindenkoi 500-600at keresne akkor panaszkodnának az emberek? Nem véletlenül van felépítve, igy is sokan vagyunk és az emberiség növekszik, Gonolkodjon el mindenki azon mi lenne ha mindenki milliomos lenne? Mindenki akar nagy házat autót, (gondolom), de így is már erdőket kell kiiírtani mert kell a hely az építésekre és stb és akkor szükségeletek. Nem lehet mindeki gazdag és nem lehet mindenki szegény , ezt el kell tudni fogadni, én is elfogadom hogy nincs pénzem? És panaszkodjak? Sírjak? Egyszer él úgyis mindenki. Az igényeket le kéne csökkenteni, és akkor ez a 170 ezres fizetés is jó. Sok ember hü@e ember veszi az iphone 8-9eseket samsung ilyen okos telefon olyan okos telefon, de minek? Mi szükség van rá? Semmi.
2016. máj. 7. 17:28
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
Örülnék ennyinek, mivel én cafeteriával együtt nettó 93-at kapok.
2016. máj. 7. 18:20
 24/27 anonim ***** válasza:
45%

# 22, kevés a logika abban amit írsz. ha mki milliomos lenne, akkor a milliárdosság lenne a cél. Mikro/macrot tanultál?

A lényeg hogy szükség van az ilyenekre is. A kereslet megvan, és Darwin elmélete győz, sokan azt hiszik, hogy van egy diplomájuk, beszélnek 2 nyelvet és nyertek. Nem mindig a jobbik győz. És mkinél van jobb. Ennyire egyszerű .

2016. máj. 7. 18:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Vidéken: ez jó pénz. Pesten: folyamatos műszakért piszok kevés.
2016. máj. 9. 11:30
 26/27 anonim ***** válasza:
23. vagyok, igen, én is lepontozom a fizetésem sajnos
2016. máj. 9. 16:52
 27/27 anonim ***** válasza:
8%

Én már nem szívesen dolgoznék ennyi pénzért.

23/N

2016. máj. 9. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!