Jelentkeztem a mekibe, mikorra várható a visszajelzés?
Jelentkeztem neten keresztül, és személyesen is leadtam egy adott helyre a motivációs levelemet, illetve az önéletrajzomat.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikorra várható a visszajelzésük, vagy egyáltalán visszajeleznek, hogy mi is van?
Szia! Köszi a válaszod!
Én is 2-án adtam le a jelentkezésemet, de még nem kaptam visszajelzést. :/
Akkor valószínűleg a kukában landolt? :/
Pedig van konyhán is tapasztalatom meg minden...
De amúgy a cafe-ba jelentkeztem. Próbáljam meg a mekis részt?
Hány órába adtad be a jelentkezésed? Mert kiderült, hogy részmunkaidőbe csak nappali tagozatos diákokat vesznek fel.
Én 8 órába adtam be a jelentkezésem.
Én a Mekis részbe adtam be a jelentkezésem, és egyszerre több Mekibe is (persze online). Nem tudom, hogy ez számít-e vagyis hogy hány Mekibe jelentkezel.
Pedig nekem nincs szakmai tapasztalatom még, és csak érettségim van, így hívtak be. Nem tudom mi alapján döntik el, hogy kik hívnak be beszélgetésre.
Hát diákmunkára, és teljes munkaidőbe, azaz 8 órába, illetve nem írtam oda, hogy nappalis vagyok.
Az a helyzet, szakács végzettségem van, és hát kell egy kis tőke hogy pestre menjek albérletbe, mellette továbbtanulni.
De ezek szerint lehet még megpróbálom az éttermi részlegre is beadni, vagy megpróbálok egy jó étteremmel leszerződni.
Utolsó, akkor te már ott is dolgozol? Ha igen, akkor mesélsz róla? :)
Én is ott fogok dolgozni! Mindent leírhatsz, jót vagy rosszat is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!