Melyik a legkeresettebb/legjövedelmezőbb munkahely, foglalkozás? (programozókon és orvosokon kívül)
2# Részben ez is igaz, de gondoltam, hogy pár tippetek között kiválaszthatok nekem való szakmát, amiből viszonylag meg is lehet élni. Személy szerint meg úgy gondolom, hogy a stressz minden mumkahelyen megtalálható, abban is, amit nagyon szeretsz csinálni, szóval ez nem mérvadó részemről.(Nem kicsavarni a szavaimat, kérem)
3# Az alatt azt értettem, hogy biztos munkahely, nem kell aggódj amiatt, hogy bármikor munkanélküli lehetsz.
Olyan pálya, amelyből hiány van, és várhatóan az is lesz.
Arra kell készülni, hogy 50 éves távlatban - a jelenlegi trendek szerint, persze ki látja a jövőt - sok munkakör robotizálódik. Ezek fejlesztése, karbantartása, működtetése sok munkahelyet fog létrehozni, igényelni. IT-szakemberből már most hiány van, és önmagában a munka relatíve nem annyira stresszes (persze a munkahely légkörének ebben óriási része van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!