Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan osztják be az idejük a...

Hogyan osztják be az idejük a sikeres emberek?

Figyelt kérdés
Folyton azzal a gonddal küzdök, hogy nem tudom kihasználni az időmet. Ha van fél szabad órám (mert pl. a következő órám fél óra múlva kezdődik), akkor inkább netezek, videókat nézek stb. Ha el kell indulni valahová, tuti hogy az utolsó pillanatban indulok el és végül rohanok. Úgy érzem, hogy az életemet nem irányítom, lustának érzem magamat (az is vagyok mostanában). Régebben sokat dolgoztam, tanultam, de mostanában még csak sportolni sincs kedvem. Talán rossz helyen vagyok most a világban, mégis szeretném a legjobbat kihozni a dolgokból. Esetleg ötletek?

2016. máj. 2. 22:26
 1/5 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok.
2016. máj. 2. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Elképzelhető, hogy ilyesmi a problémám?

[link]

2016. máj. 2. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor nem a magam ura voltam vagy mások elvárásainak akartam megfelelni akkor többek között időhiányt is éreztem. Úgy éreztem mindig sietek és mégsincs semmire időm, sőt az életem sem úgy építhetem hogy nekem megfeleljen.

Aztán volt az életemben olyan időszak több is, hogy nem dolgoztam idegen helyen sehol, csak a nyugdíjas szüleim háztáji gazdaságában tevékenykedtem. Ekkor meg mindenre volt időm. Akár azt is megcsináltam hogy jó időben biciklivel jártam Ausztriát vagy Magyarországot, ennyire nem éreztem hogy sietnem kellene. (Mivel éreztem hogy a mozgás jót tesz, szinte fiatalít). Vagy motorral jártam Európát. Még arra is volt időm és erőm hogy két találmányon dolgozzak. Ezt a fősulis pörgős életmód idején teljesen elképzelhetetlennek tartottam.

Ha idegen munkahelyen dolgoztam akkor még akkor is szegénynek éreztem magam ha jól kerestem és rakhattam félre. Valamint ideges, kimerült és fáradt voltam minden nap. De ha otthon tevékenykedtem szabadon akkor mindig azt éreztem hogy na ez a nagybetűs élet minden szempontból és ekkor tudtam a saját életem építeni úgy hogy maximálisan elégedett voltam. És ekkor voltam harmóniában a hozzátartozókkal és minden emberrel. Fura de amikor idegen helyen dolgoztam úgy éreztem mint aki bűntcselekményt vagy szabálysértést követ el, ami annyiban igaz is volt hogy azt követtem el magam ellen és azok ellen is akikkel nem voltam harmóniában a munkahelyem miatt.

Szokták úgy is mondani hogy ha gazdag és sikeres akarsz lenni akkor foglalkozz a saját életeddel és üzleteddel. Ez van, mert aki a munkahelyével foglalkozik abból mások lesznek gazdagok és sikeresek.

2016. máj. 2. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ajajaj én is ilyen voltam.

Határidő napló segíthet,plusz heti tervezés.

De javaslok egy life coachot is halál komolyan.

2016. máj. 3. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
2016. máj. 4. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!