Merjek váltani?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,érettségivel,okj-s kereskedelmi képesítéssel.tescoban 2 éves gyakorlaton voltam,jelenleg egy dohányboltban dolgozom de váltani szeretnék..ideges vagyok,feszült,rossz a beosztásunk,alig van életem mellette. irodai munkára lenne esélyem?ami hétfőtől-péntekig tart..mert most állandóan dolgozom hétvégén.. viszont albérletben lakom a párommal és nem tehetem meg hogy hetekig keresgetem az állásokat..mit tegyek? kezd a kapcsolatunk rovására is menni mert sokat idegeskedem és alig találkozunk..2016. máj. 2. 19:29
1/1 anonim válasza:
Kezd el állást keresni. Ha felvesznek akk felmondasz. Csak figyelni kell a felmondási időre. Ha kell a pénz nyilván addig ne mondj fel amíg nincs biztosan valami. Az hogy irodai munkára mennyi esélyed van nem tudom, lehet hogy nem ártana mellette tanulni valamit. Még fiatal vagy és a második okj-t is ingyen lehet elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!