Futármunka milyen?

Figyelt kérdés
DHL, GLS, DPS, ehhez hasonlókra gondolok. Kb. mennyit lehet keresni? Munkaidő, hogy alakul? Hétvégén milyen gyakran kell dolgozni? Több helyen láttam hétvégén családi ház udvarán parkoló GLS autót. Ők otthon telephelyeznek és reggel mennek a depóba a csomagokért? Fizetés nem tudom mennyire tér el területenként, elsősorban nyugati megyék, (vas, zala, gyms) érdekelnének.
2016. máj. 2. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Én egyszer dolgoztam egy közepes méretűnél(nem írok nevet, régen volt, 2005-ben, azóta lehet a lóvé változott).

6-ra kellett bemennem, ott várt egy hangárban az autó, mellette raklapon a napi adag. 130 cím!. Saját magamnak kellett összeállítani az útvonalat. Szerencsémre ismerős környéket kaptam, így 114 címre odaértem. Este 7-re értem vissza, 520 km volt az aznapi etap. Visszaérkezés előtt tankolás. Igaz, akkor kaptam 14 ezret a címekre, de levontak belőle, mert túlléptem a fogyasztás normát. Szóval nagyon kemény...

Utána azt hallottam, hogy a GLS sokkal jobb, fele annyi cím van csak naponta, de többet nem próbálkoztam sehol, annyira elrettentem.

2016. máj. 3. 13:52
 2/2 Z0lcsi válasza:

Én pizzafutár vagyok, szintén napi 13 órát dolgozom, de 20-30 címem van csak. Napi alapbérrel, címpénzzel, jattal együtt megvan a napi 10 ezer (úgy, hogy a tankolást már levontam, azaz ez tisztán az enyém).

Előny: jó társaság, laza munka, senki nem szól rám semmiért, jó a pénz is.

Hátrány: egész életem erről szól, minden pénzem a kocsira verem el, hiszen a sajátomat amortizálom.

2016. máj. 3. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!