Hogy ajánlhatnak nekem 6 órás munkáért minimálbér felét?
Ennyi pénzért minek dolgozni?
Saját magadat se tudod újratermelni belőle.
Bár szerintem a 8 órás nettó minimálért se érdemes.
Én azt csinálnám a helyedben :
ELmennék közmunkásnak, a maradék időben meg korrepetálnék diákokat feketén.
Gondolom be sem jelentene, hanem minden feketén megy. Úgy meg annyit ad, amennyit akar, akár 10.000 ft-ot is adhat, ha van olyan barom, aki elfogadja.
Nem kell elfogadni.
A gyengébbek kedvéért : 111 E Nettója 73 E .
Arányosan 6 óra Nettóban 57 E .
A választ megkaptad.Csak olvasd el, a gondolkozásképtelen, önbecsülés nélküli magyar szürkemarha természetesnek veszi, sőt, helyesli, mi több, talán még el is várja, hogy átbasszák, szarér-hugyér csicskáztassák.Mert ugyan "mennyit kéne adniuk????"Kérdezik háborogva.Hisz a 111.000 rengeteg ahhoz képest, hogy 45000-ből is "meg lehet élni" .
Mit vársz ebben a ratyi országban, ahol még a munkanélküli segélyt is megadóztatják?Ezt is tűrik, itt természetes dolog a hülyeség és ha neked van egy kis eszed, akkor kiközösít, kiröhög a sok barom.ezek után azon sem kell csodálkozni, hogy olyan nagy jólétben tobzódik a nyakunkon az a néhány pióca évekig, akiket ezek megválasztottak.Nincs semmi ellenvetés.Tudjuk, hogy a birkának nagy a türelme...
ennek nincs pszichológiája, ez úgy látszik hungarikum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!