Milyen idegen nyelvű helpdeskesként dolgozni multiknál SSC-ben?
Most két SSC-ből is kerestek, olasz nyelvű informatikai támogató, helpdesk munkát kínáltak.
De mindenhol azt hallom, hogy a jó fizetés ellenére is nagyon pocsék meló ez, a legtöbben 1 éven belül otthagyják.
Mi az igazság? Esetleg aki már dolgozott ilyen munkakörben, mik voltak a tapasztalataitok? Mennyi a kezdőfizu?
És melyik SSC milyen? Ezek között is nagy a szórás? Melyiket érdemes elkerülni?
Én 2 hónapig bírtam uezt a fenti melót, amit leírtak. Hiába beszélek 2 nyelven felsőfokon, ha nem értek az IT-hez. És igen, még a slozira menés idejét is mérték (nem számított a munkaidőbe). Stresszes helyzetek, állandóan elégedetlen vezetők. Nettó 200at kaptam, de soha többet nem megyek ilyen helyre...a másfajta ssc-ktől is elment a kedvem mindörökre. A fluktuáció hatalmas volt.
Ettől függetlenül próbáld ki magad, hátha te leszel az, akinek bejön ez a fajta meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!