Tényleg megéri UK-ban pizzafutárkodni, konyházni?
Az első leírta amit én is gondolok. Főleg London környékén nem éri meg, tekintve a megélhetési költségeket.
Egyébként full tipikus hogy kimegy valaki fiatalon, teljesen álomvilág amit pl Londonról gondol, az első pár hónapban kulturális "sokkot" kap, mert ez nem olyan mint Ózd, aztán pofánvágja az angol valóság, hogy ott sem tud megélni, előre lépni, mert nem beszél rendesen angolul és van egy magyar érettségije, ami olyan mintha semmije sem lenne kb. Tömegszàllàson lakik egy olcsó lepukkant környéken, de heti szinten posztolja a selfiet a London Eye-al.
Én 1x láttam egy YouTube videót kint élő magyarokról, azt ecsetelték derékig egy étterem előtti kukában túrva hogy mekkora király már itt, mert szinte alig lejárt cuccokat origi csomagolásban is kidobnak, szóval ingyen eszik a Jamie Oliver márkás cuccot..a kukából.
"Hosszútávon biztosan nem éri meg, de valahol el kell indulni."
Ez így van. Azonban sajnos eddigi tapasztalataim szerint az UK-ban, de főleg Londonban élő magyarok egy jelentős része évek múlva sem lép tovább mosogatáson és takarításon, nyelvet sem tanulják meg, stb. Egyszerűen a legtöbben megelégszenek egy középszerű "élettel".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!