Ha már végeztem évekkel ezelőtt az egyetemen, de nincs szakmai tapasztalatom jelentkezhetek multikhoz gyakornoknak?
Figyelt kérdés
4 éve végeztem, de teljesen más területen dolgozom. Szeretném azt csinálni, amit tanultam, de szakmai tapasztalat híján nem kellek sehova. Már arra gondoltam, hogy ingyen dolgozok egy ideig gyakornokként, csak hogy legyen tapasztalatom. De én úgy tudom, hogy a gyakornoki helyekre egyetemistákat, vagy frissen végzetteket vesznek csak fel.2016. ápr. 21. 18:14
2/3 anonim válasza:
Ha hallgatoi jogviszonyhoz kotik, akkor nem.
3/3 anonim válasza:
Nem. Legalábbis, ahol én dolgoztam, ott nem vettünk volna fel gyakornoknak ilyen paraméterekkel.
Egyrészt mindenhol jogviszonyhoz kötöttük, másrészt a gyakornoki programok arra szolgálnak, hogy az ígéretes pályakezdőket még az előtt megcsípd, mielőtt kikerülnek a valós álláspiacra, nem pedig arra, hogy akinek más nem jött össze, az nagy nehezen belemenjen a gyakornokságba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!