Megéri suli mellett dolgozni?
Pedig érdemes,sőt én bevezetném,hogy egyetem közben dolgozni is keljen.Hidd el,mert a munkaadókat nem a diplomád érdekli hanem mit csináltál eddig,mindenhova tapasztalt szakember kell,így ők nem foglalkoznak azzal,hogy nehéz a szakod,vagy nem tudtál melózni mellette,csak mit csináltál hogyan,mivel foglalkoztál,mikkel,mik a célok.
Kevesebb órát vegyél fel vagy késő délutánra tedd az órákat,vizsgákra meg készülj már most.
Mert milyen állásinterjúkon voltál? Gyakornoki interjúkon? Ott jó hogy nem baj, hogy nincs tapasztalat.
Amúgy 100%-osan megéri. Volt több olyan órám, amit röhögve teljesítettem, mert olyan dolgokat tanultam munkában, amik ebben segítettek. No meg nem annyi lesz az életrajzomban, hogy xy szakot végeztem, hanem lesz még 1-2 munkahely is. Ráadás: még pénzt is kapsz.
Tudod mennyivel könnyebb úgy egyetem után, hogy vagy egyből átvesznek főállásba, vagy nem csak a pályakezdő melókat kell nézegetned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!